Şimdi Ara

PS4 VE TELEVİZYON UYUMU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, PlayStation 4 satın alacağım ama aklıma takılan bir kaç nokta var bunları danışma ihtiyacı hissettiğim için bu konuyu açtım yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. Öncelikle kullanacağım televizyon LG M2762D ekran boyutu 27 inç. Aklıma takılan ilk nokta burdan kaynaklanıyor çünkü geçenlerde PS4 Slim alan bir akrabamda oynama fırsatım oldu ve karşılatığım görüntü kalitesi inanılmaz derecede kötüydü şok oldum. Bir kaç farklı oyun oynamamıza rağmen sonuç hepsinde aynıydı. Kaplamaların ve modellemelerin kenarları inanılmaz derecede piksel, atmosfer ve görseller inanılmaz soluk ve parçacık efektleri vs. ise bir o kadar kötüydü. Televizyonları da Samsung'un yeni nesil sayılabilecek yaklaşık 47 inç bir modeliydi. Bende kullanacağım televizyon(LG M2762D) ile aynı durumla karşılaşır mıyım? Çünkü belirttiğim durumda görüntü inanılmaz kalitesizdi ben sebebini ekran boyutunun çok fazla olmasına yordum ama dediğim gibi bir danışmak istedim. Zaten beklediğim 4K ve HDR kullanımıyla ortaya çıkan bir görsellik değil ama şahit olduğum kadar da kötü bir görselle karşılaşacaksam da almamayı düşünüyorum. Danışmak istediğim bir diğer konu ise kullanacağım televizyonda 4K ve HDR özelliği bulunmamasına rağmen PRO'nun performans ve FPS anlamında daha verimli ve güçlü bir model olması 4K ve HDR özelliğinden bağımsız olarak diğer modellere nazaran görüntü kalitesinde bir artış gösterir mi ? Yardım ve önerilerinize şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• PS4'ü grafik için alıyorsan sakın alma, pişman olursun. Eğer kaliteli bi grafik istiyorsan 5-6k'ya bilgisayar almanı tavsiye ederim. PS4 oyunları genellikle hikayeye, oynanabilirliğe önem verir, grafiğe değil.

Pro ile daha fazla FPS alırsın ama 4K ve HDR özelliği olmayan bir televizyonun varsa pek de almanı tavsiye etmem şahsen.

• ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de PS4'ü grafikleri özelinde almayı düşünmüyorum ama internette izlediğim incelemelerde, kanalların çektiği oyun serilerinde ve yayınlarda gördüğümün çok çok altında bir görüntü kalitesi ile karşılaşma sorunundan bahsediyorum. Zaten 4K ve HDR kullanımıyla ulaşılan bir görselliği amaçlamadığı söyledim. Keşke elimde o kadar bir bütçe olsada o değerde bir bilgisayar sistemi alabilsem :) İlginize teşekkür ederim, iyi akşamlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.