Bulaşık makinesinin içinde su kalması
Merhaba, sorunsuz bir şekilde kullanmış olduğum Bosch marka bulaşık makinesinde son bir haftadır yaşamakta olduğumuz bir sıkıntıyı size danışmak istedim. Makine normal programda çalıştıktan sonra dibinde 2-3 parmak kalınlığında su bırakıyor. Dolayısıyla içerisindeki tabaklar da temiz çıkmıyor. Araştırmalarım sonucu filtreleri güzelce temizledim, içindeki pompa pervanesine bir şey sıkışmış mi diye kontrol ettim. Makine temizleme solusyonuyla boşta da çalıştırdım. Ayrıca gider hortumu tıkanmış mı diye kontrol ettim. Reset düğmesine de bastım. Farklı farklı programlarda da çalıştırdım. İşin garip tarafı 15 dakikalık durulama programını çalıştırdığımda ya da reset düğmesine bastığımda içinde hiç su kalmayacak şekilde pompa çalışıyor. Ancak asıl önemli olan normal yikama programlarında her defasında dipte su bırakıyor. Boş bir sekilde calistirdigimda dibindeki su berrak ve temiz oluyor. Bugün özel bir teknik servisten birisi geldi. Maalesef çözüm sunamadı. Yetkili servise başvurmadan önce önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı? Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
|
TOUCHPAD Yardiiiiim
|
Ekran kartlari hakkinda kucucuk bir soru
|
Ekran kartlari hakkinda kucucuk bir soru
|
Creativemi bilgisayar gormuyorr Yardimmm
|
acele yardim edin lütfen......
|
Lütfen aceleeee yardim edin....
|
laptoplarda universal warranty???
|
universal warranty???
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 8.168 (Bu ay: 588)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri