Opel Corsa D Kasa Lpg Sorunu
Merhaba arkadaşlar, 2009 model 1.4 tüplü corsa satın aldım. Önceki sahibi lpgde çok yaktığını bu yüzden benzinde bindiğini söylediğinde içime kurt düşmüştü ama aracı beğendim, içime sindi. Aracı satın aldıktan sonra lpg alıp düğmeye basmamla birlikte motor arıza ışığı yandı. forumda da önceden yazılmış, lpg fakir karışımdan dolayı motor ışığı yanar diye... araştırdıkça magnezyum alaşımlı eriyen subaplara kadar bilgi sahibi olunca "aman Allah'ım" diye çığlık attım :) Dün aracı rolantide çalıştırdığımda fark ettim; lpgde hırıltılı çalışıyor, benzine alınca rahatlıyor.
kısa keseyim; hemen bir çelik subap takımı alıp bir motorcuya 1 aylık maaşı bırakayım mı? yoksa böyle motor kol çıkarıncaya kadar kullanayım mı? ne dersiniz? Bi el atıverin ağalar, teşekkürler.
yazmayı unutmuşum; araç 239 bin km'de. lpg yıllar önce takılmış muhtemelen...
Modemi access point olarak kullanmak
Merhabalar, binamızdaki 1. kata sınırsız internet aldım. Cat5 kabloyu havalandırma bacasından 5. kata kadar çektim. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorduk. Fakat son 1 haftadır 5. katta hız testi yaptım, download hızı 1 megabit, upload hızı 16 megabit görünüyor yahu. Bağlantı da sık sık kopuyor veya internet çok yavaş.
1. katta Zte marka ZXHN H168A V2.0 model modem, 5. katta zyxel VMG3312-B10B modemi bridge modunda ap olarak kullanıyorum.
Yaptıklarım; Ev ağı dhcp kapalı. wan arayüzde bridge mode açık. Ana modem ip 192.168.1.1 olarak ayarlı. Ap olan modem ip 192.168.1.254 olarak ayarlı. Şu anda bu yazıyı sorunsuz yazıyorum, internet var ama dediğim gibi sık sık bağlantı kopuyor ve download hızım maks. 1.5 mbps...
Allah rızası için yardım edin, çıldıracağım.
Ek sirkülasyon pompası sorunsalı
Merhaba dostlar, dubleks evde eca confeo premix 35'lik kombi kullanıyoruz. kombinin altındaki ek sirkülasyon pompası bozuldu ama yine de bütün petekler ısınıyor, bir sorun yok yani. biz yine de bozulan ek pompayı yenileyelim dedik ve kime sorduysak ek pompaya gerek yok dedi. ek pompayı iptal edin, kombinin kendi pompası yeter dediler. derken kombiyi iptal ettirmek için çağırdığım usta ek pompa olsun yoksa kombinin içindeki pompa bozulur dedi. ne yapacağımızı şaşırdık. bir yardım a dostlar.
Meslek: Bilişim
İlgi Alanları: PC DONANIM
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 490 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri