YAPA'dan VAE'ye geçiş...
1 haftadır yaşadığım hız düşüklüğünden sonra YAPA altyapısından çıkıp VAE ye geçmek istiyorum.
Geçiş ile ilgili 2, yaşadığım bağlantı kopması ve hız sorunu ile ilgili 1 olmak üzere toplamda 3 tane aktif destek kaydım bulunmakta.
Bağlantı/Hız sorunu ile ilgili olarak TTNet Kaynaklı arıza yok deniliyor ancak herkes topu birbirine atıyor. Kısır bir döngüye girdik çıkamıyoruz :)
Evime 800 metre uzaktan YAPA altyapısından hizmet alıyorum, Oysa ki evime 140 metre uzakta yenilenmiş erişim kabinleri var (çağrı detaylarında bunların kodlarını da belirttim.) ve 75 Mbps hız alabiliyorum, üstelik boş portta var :)
Ama nedendir bilinmez Altyapı değişikliğinin olup olmayacağını ısrarla sormama rağmen tek kelime cevap alamıyorum.
Bilindik hazır mesajlar, inceliyoruz, döneceğiz, bakıyoruz, ilettik...
VAE değişikliği yapılması durumunda şuan aldığım hızın 3 katını çok rahat alacağım...
(Tabi TTNet yada TurkNET hız sınırlaması uygulamazsa)
Soru çok basit YAPA'dan VAE'ye geçiş işlemim yapılacak mı yapılmayacak mı ?
Yapılacaksa, değişiklik işlemlerinin bir an önce yapılmasını,
Yapılmayacaksa, göndereceğim iptal dilekçesinin ivedilikle işleme alınmasını rica edeceğim.
@TurkNetDestek bu konu hakkında arkadaşlarınız ne diyor acaba ?
Destek kayıtlarını da şuraya iliştireyim belki bir bakan olur.
37510513
37657732 (Bu kayıt komik, ben geçiş diyorum, arkadaş kabloları kontrol et diyor, o kadar otomatiğe bağlamışlar durumu)
37747581
Satılık 4 Level Klan
|
[SATILDI] 151 Level TH10 İsim Değişikliği Yapılmamış 1500 Yeşil Taş
|
0x80040707 anlayan bir baksın lütfen
|
Türkçe Karakter Problemi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 2.110 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Clash of Clans