3d Printer Tavsiyesi
Merhaba,
Ender 3 S1 ile CR-10 Smart printer arasında kaldım yeni başlıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler
Vatan bilgisayar intel 11600K 3509TL
Normal fiyatı 3900 tl fakat ek %10 indirimle 3509 a düşüyor değerlendirilebilir.
İtopya Mağazadan alınan ürünün iadesi
Herkese iyi akşamlar,
7 Mayıs Cumartesi günü İtopya acıbadem şubesinden z590 aorus ultra anakart aldım. Ürünü evimde 1 hafta kadar beklettim Gebze'de oturuyorum sürekli gelme gibi bir imkanım yok. Ürün kontrolü için sadece anakart anti static esd paketinin şeffaf bandını kaldırıp kontrol ettim. Onun dışında hiç bir işlem yapmadım ne ram taktım ne işlemci taktım nede başka bir uygulamada bulundum. Ürünün hiç bir paketi açılmadı wifi anteni, satakabloları ve gconnector gibi. Sistemimi kurmamıştım fakat uygun fiyatlı hepsiburada üzerinden 12600k işlemci gördüm ve anakart iade edip z690 fırsatlarına bakacaktım. Bugün ürünü iade etmek istediğimde ürünün açılmış olduğunu söylediler. Ürün sıfır ve denenmediğini belirttim. Oradaki teknik ekip arkadaşları ürünü aldı test etti tüm parçalari ekleyerek işletim sistemini açtı ve tarafıma iade etti. Mağazadan alınan ürünlerin iadesi olmuyormuş İnternet üzerinden alsaydınız olurdu fakat mağazadan aldığınızdan dolayı iade alamayacaklarını belirttiler. Müşteri memnuniyeti olması için iade alırsak bir hafta geçerli hediye çeki verebileceklerini söylediler. İtopya indirimlerini takip eden birisiyim eğer ücret iadesi olmayacaksa tarafıma bir yıllık hediye çeki vermelerini istedim fakat maksimum bir hafta geçerli oluyormuş iade çeki. Ürünü alırken 3800 TL fiyatı vardı şuanda 5800 TL ve benim iade etme amacım bir üst seri z690 anakarta geçmem ki şuan ki fiyatı 8000 lira civarında. Kurumsallık ile uzaktan yakından alakası olmayan bir firma o kadar öneriler ve güven eşliğinde almıştım fakat moral çöküntüsü ile eve geldim. Ürün kutusunda hiç bir darbe bulunmuyor. Sıfırdan farksız.
Arkadaşlar bunun hakkında neler yapabilirim? Bilgilendirebilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
|
Macbook pro 15 inç donanım revizyonu
|
Longines Master Collection
Office word hatası
Quadcopter Drone
|
Rezistans Teli
|
Led Spot Yanıp Sönüyor
Not: Konular Hakkında Yazmış olduğum Yorumlar Sadece Beni İlgilendirir... Düşüncelerimin Her Zaman Arkasındayım.. |
Not: Konular Hakkında Yazmış olduğum Yorumlar Sadece Beni İlgilendirir... Düşüncelerimin Her Zaman Arkasındayım.. |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.061 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası