Arabam Kendi Kendine Gazı Köklüyor
Arkadaşlar 2004 model fiat albea aracım var benzin/lpg. 3-4 kez başıma gelen bir olay var aracı ilk çalıştırdığımda hiç gaza dokunmadığım halde,sanki gazı köklüyormuş gibi motor devri 4-5 binlere çıkacak seviye araç direk gazlıyor, kontağı kapatıp açınca tekrar ediyor bikaç sefer sonrasında düzeliyor. Bir de buna ek olarak seyir halindeyken arada motor arıza ışığı sarı yanıyor o ara araç hafif seviyede gaz yemiyor gibi oluyor ama sonra ışık kendiğilinden sönüp günlerce yanmadığı oluyor.
Bu şikayetlerle ustaya gittim aracı cihaza bağladık motor arıza ışığının boğaz kelebeğinden olduğunu gördük temizlik yaptırdım ancak değişen bir şey olmadı. Bu arada baskı balata daha 2 aylık yeni.
Sizce derdi nedir aracın ne yapmalıyım ? birde araç değişimi yapmayı düşünüyorum bu şekilde satılır mı?
PS5 oyun önerisi
Arkadaşlar ps deluxe paket sahibi ve ilk kez konsol sahibi biri olarak oyun önerilerinize açığım
Ps5 plus kardeşlik sistemi hakkında sorular?
Arkadaşlar merhaba ilk kez konsol sahibi olucam ondan sorularım komik gelirse size kusura bakmayın şimdi bir arkadaşla ps5 plus kardeşliği yaptım diyelim ve fifa,nba 2 oyun aldık ortak ama diğer kişi başka oyun almak istemiyor ben onla ortak aldığım oyunlara devam edip onla kardeşliği sonlandırıp başka biriyle kardeş olup onunla yeni oyunlar ekleyebilir miyim...ayrıca ps plus ortak alındıysa o nolucak...Bana olmaz gibi geliyor...çünkü olacak olsa sürekli kardeş değiştir her oyunu ortak al mantığı olacak. Kardeşlik sonlandırılınca birlikte alınan oyunlara ne oluyor ?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bilgi sahibi iseniz açıklarsanız sevinirim.
Sahibinden sitesinden ps5 alınır mı?
Arkadaşlar merhaba burada yeniyim, sahibinden.com uzerinde PS5 satan magazalar var gidip elden alacağım sifir ürün deniyor ama niye fiyati 18 k bandinda bunlarin? Guvenilir mi sizce? Sahis degil elektronik magaza
Örnek link
Arkadaşlar merhaba ilk defa aracımla manisa merkezden istanbul avrupa yakasına gidicem arabam çok basabilen bir araç değil fiat albea 1.2 80 beygir, klima açık gidicem yol boyunca, araçta 9 aylık bebeğimde olacak, tabi ki en iyi yol manisadan paralı yola bağlanıp osmangaziyi kullanıp istanbula varmak ama malum pahalı oluyor. Osmangazi köprüsünü her şekilde kullanmayı düşünüyorum sizden ricam şuraya kadar ücretsiz yoldan git o yol düzgün şurdan ücretli yola bağlan ora tehlikeli gibi yorumlarınızı bekliyorum. Birde yol bilmem navigasyonla gidicem lütfen en basit şekilde anlatırsanız sevinirim.
Arkadaşlar kahve makinesi mutfakta iki priz var ikisine takınca şalteri attırıyor ama başka odaya takınca sorun olmuyor. Elektrikli ısıtıcı ise banyo ve bir oda da denedim ikisinde de attırıyor ama geçen hafta aynı ısıtıcıyı kullanmıştım bir sorun çıkmamıştı. Sorun ne olabilir ben ne yapabilirim direk usta mı çağırmak lazım birde maliyetli bir sonuç mu çıkar bu işten
Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ilk olarak Merkezi sistemli bir binada oturuyorum. Uydu cihazı içerisinde olan TV kullanıyorum LG marka, önceleri kalite 100 sinyal gücü 12 lerdeydi TV8 ve Fox TV yayında kırılmalar bozulmalar yapıyordu. Bu sebeple sinyal yükseltici cihaz alıp ev içerisinde bağlantısını yaptım sinyal gücü 75 lere çıktı ve böylece TV8 ve Fox TV'deki sorun düzeldi. Ancak şimdi TV açtığım zaman TRT kanalları sinyal yok şeklinde çıkıyor trt kanalındayken kanal aramaya girip hiçbir şey yapmadan sadece girip çıkmak TRT kanallarını geri getiriyor ama bu sefer de TRT kanallarını izlerken sinyal yok diye arada kopmalar oluyor. Bunun sebebi,çözümü nedir sizce.Normalde trt de sinyal gücü 78 kalite 100 ama birden sıfırlanıp yayın gidiyor tekrar geri geliyor.
Pc yi TV ekranına bağlayınca parlaklık sorunu yardım ?
|
Godfather 2 takıldıgım bi görev lütfen yardımcı olurmusunuz ?
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.324 (Bu ay: 787)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası