İphone Kilidi Unuttum
iPhone şifresini unuttuk ve kurtarma moduna geldik ve iTunesten güncelle dedik(iPhone 11 ve eski sürüm vardı telefonda).Güncelleme bittikten sonra telefon tekrar açıldı ve iPhone kullanılamıyor 8 saat sonra deneyin dedi bizde 8 saat bekledik ve şifreyi girdik.Şifreyi girdikten sonra veriler kurtarılmaya çalışıyor dedi ama bitiyor ve veriler kurtarılamadı diyor.Veriler gitmiş midir?Sürekli bu işlem tekrarlıyor. Bu işlemleri yaparken PC ye bağlı olmalı mı telefon ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Cs Go Takım Arkadaşı
Arkadaşlar Rankım LE ve sürekli lobiden değişik insanlarla girdiğim için bu ranktan yukarı çıkamıyorum.Troll olmayan,satmayan Le ve üstü arkadaşlar eklerse sevinirim.
Yaş 30
Steam Link
Telefon usb Bağlantı sorunu
Arkadaşlar telefonumu usb ile bilgisayara baglayıp içindeki fotografları almak istiyorum ve sürekli bağlantı seri bir şekilde kopup bağlanıyor ve hiçbirşey yapamıyorum.Telefonum İphone 11. Başka bir telefon(samsung) bağladığımda da aynı sorunu yaşıyorum.Bu sorunu çözmek için yaptığım işlemler;
Bios güncellemesi
Chipset yüklemesi
Gelişmiş güç ayarlarından Usb askıya alma devre dışı
Pc yi yeni formatlamıştım herhangi bir virüs yada gereksiz yazılım vs yok.
James Donkey 711 Ses Sorunu
Arkadaşlar elimde James donkey kulaklık var ve bildiğiniz üzere bu kulaklık usb ile çalışıyor.Sorunum şu; Format atmadan önce bu kulaklıgı kasanın ön portunda 3.0 portuna taktıgımda cs go da iyi ses alıyordum hatta bazen 2.0 taktıgım zaman yanlışıkla hemen fark ediyordum. 3.0 ile 2.0 arasında bariz ses farkı vardı. Formattan sonra bütün driverleri yükledim, aygıt yöneticisinde herşey yolunda,oyun ayarları olması gerektiği gibi ve buna rağmen 3.0 portundan 2.0 portu arasında ses olarak hiçbir fark yok.Kulaklık driverini yükledim ama çok aman aman birşey değil.Nerde yanlış yapıyorum nereyi atlıyorum ?
Ggigabyte b450m S2h Ses sorunu
gigabyte b450m s2h model anakartım var dün format attım (win10 64 bit) akabinde kendi sitesinden driverleri kurdum.ses kartına geldiğimde son driveri indirdiğimde yükleme sonu yeniden başlat diyor açılınca tekrar önce kaldırıp sonra tekrar kuruyor sonra tekrar yeniden başlat.. kısır döngüye giriyor.Gaming kulaklık kullanıyorum önceleri kasanın ön portunda bulunan 3.0 portuna taktığımda ses net temiz geliyordu 2.0 portuna taktığımda böyle karton gibi geliyordu ses.Şimdi iki yerde de ses aynı karton gibi geliyor.
Aşağıya gerekli görselleride bırakıyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ban yemiş hesapta kalan para
Bir tane cs go vac ban yemiş hesap var ve içinde belli miktar para var bu parayı başka bir hesaba oyun hediye etmeden aktara bilir miyim ? mesela koleksiyon kartı alıp başka hesaba gönderme şansım varmı ?
Sarı Güven Faktörü
Arkadaşlar merhaba. Cs yi 1.3 den beri oynayan birisiyim.Son 6-7 aydır Cs go oynuyorum.Hesabım yeni ama bilgisayarım ve kolum iyi olduğu için fena oynamıyorum başlangıç için.Geçen bir maçta fazlasıylada günümdeydim (rankım çift keleş) karşıda 2 tane güzideye ızdırap oldum. Diğer maçlardada oluyor bu .Sürekli girdiğim 1-2 arkadaş var onların rankları Le ve Lm ama benim yüzümden rank düştüler Gm'ler. onlar benden çok çok fazla report yemesine ragmen jetonları çok olduğu için sanırım güven faktörleri etkilenmiyor. Bende şuan için sadece Elmas kırık diş var 1-2 güne 2021 hizmet madalyası alacağım. Güven faktörüm sürekli sarıya düşüyor 1 kere kırmızıya düştü. Mail attım sarı oldu ama sarıda kalıyor genelde.Hiçbir şekilde hile kullanmadım sürekli aynı kişilerle giriyorum ve toxic troll işleri yapmıyorum.Bilgisayarımda arka planda çalışan 3.sınıf yazılım vs de yok.Övgü felan istiyorum , Steam seviyemi 10 yaptım ama hala değişen birşey yok.
D2+Mirage+İnferno mapını oynuyorum genelde. Şimdiden teşekkürler.
Rx5700 Mech
Bios güncelleme sırası
|
Ekran kartı tavsiyesi +2000
|
# |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.803 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware