Bildirim
Ban yemiş hesapta kalan para
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakiyeyi kesintisiz aktarmaniz çok zor. Kart alıp gonderirsin. Kartları satarken steam komisyonu nedeniyle paranız eksilecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: blizzarddd
Bakiyeyi kesintisiz aktarmaniz çok zor. Kart alıp gonderirsin. Kartları satarken steam komisyonu nedeniyle paranız eksilecektir.malesef yapacak birşey yok ama olsun hesapta para kalmasından iyidir.Zamanında pubg hediye etmiştim hiç oynamadım ve geri iadede edemiyorum keşke onu da almasaydım.
-
Bildiğim kadarıyla vac ban yiyen hesapla işlem yapamıyorsun. İtemler vs. herşey kalıyor takas ve satın alım vs. yapılmıyor
-
Hocam ban yediğin hesapta sadece ban yediğin oyunla alakalı hiçbirşey yapamıyorsun. Bilginize :)
-
Cs bölümüne konu açtığı için o şekilde söyledim. Vac yediğini düşünerekten, bütün cs itemleri vs. yandı arkadaşın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X