Kalan maaşımı almak için ihtar çekmek istiyorum.
Merhabalar arkadaşlar,
Benim sorunum ayrıldığım firmadan almadığım maaşım ile alakalı. Konuyu olduğunca özetlemeye çalışacağım ne yapmam gerekiyor bunu öğrenmek istiyorum sizlerden.
-11 Ağustosta istifa ettim. (İstifa etmeye zorlandım) Temmuz maaşım ve 11 günlük Ağustos maaşım hala verilmedi.
-Firma küçük ödeme bekliyorum gelsin vereceğim dedi. İşten çıktıktan sonra bir kaç kez ödeme işi ne oldu diye sordum hala yok cevabı aldım. (Whatsapp konuşması var elimde) Benimde bu paraya tekrar iş ararken ihtiyacım var sonuçta ne zaman iş bulacağım belli değil.
-İşe girerken bir sözleşme imzalamadık karşılıklı. Ama sigorta girişimden başladığım tarih ve çıktığım tarih ortada banka hesabıma yatan paralar ortada ne kadar yatması gerektiği ortada.
-Normalde kanunen işten ayrılacağımı bildirdikten sonra 2 hafta daha çalışmam gerekiyor biliyorum fakat dediğim gibi sözleşme yok firma küçük ve işe gittiğim gün istifa gibi bir fikirle gitmemiştim.Dilekçemi imzaladım çıktım ve anında işten çıkış belgem oluştu e devlette.
- Burada parayı almak için ihtar çekmek istiyorum ama bunun için geçmesi gereken bir süre var mı?
İhtar çektirmek çözüm mü?
Benim için olumsuz sonuçlanacak bir durum oluşur mu?
Bilgi almak istiyorum. Eksik bilgi ile hareket edip çuvallamak istemiyorum açıkçası.
İdeapad 700 çözemediğim sorunu! Lütfen bakın
|
|
Sinir Bozucu Flash Player Sorunu!!
|
Galaxy s3'de silinen fotografları geri getirme
|
Twitter Fotoğraf Yüklemede Zaman Aşımı Sorunu ??
|
Javascript uygulama hatası
|
Staj Önerisi
|
ACİL joystick sorunu!
Staj Önerisi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.869 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic