1000-1500 TL civarı cam filmi önerisi
Merhaba,
İzmir'de kullandığım aracıma cam filmi taktırmak istiyorum. Bütçem 1000-1500 lira civarı.
Birkaç kişi Llumar önerdi ama Llumar için 4 cama 2000 TL istedi sorduğum bir yer. Dolayısıyla kalite olarak Llumar'a yakın, fiyat olarak daha uygun bi alternatif bakıyorum. Öneriniz var mıdır?
Llumar dışında aldığım fiyatlar şöyle ama kaliteleri hakkında pek bilgim yok:
3M: 1500 TL
Winplus: 1250 TL
Solarmax: 800 TL
Elgard: 750 TL
Bunların dışında Ziebart, Sonax, Solargard markalarının da önerildiğini gördüm internette fakat fiyat bilgim yok bu markalar için.
Kullanıp memnun kaldığınız marka varsa yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler
10.000 TL civarı telefon tavsiyesi (ACİL)
Arkadaşlar merhaba,
Mevcut telefonum (iPhone 6) iyice eskidiğinden en kısa sürede 10.000 TL civarı bütçe ile telefon yenileyeceğim. Önerilerinizi alabilir miyim?
Uzun yıllardan beri iPhone 6 kullandığım için yine iPhone almak istiyorum fakat bütçeme uygun düzgün iPhone yok gibi. Belki iPhone 11 olabilir. Onun da 128 GB olanı internet ve mağazalarda 12-13 bin TL arası.
iPhone'dan sonra Android'e geçmek istemesem de bütçe uygunluğu bakımından gözüme çarpan Samsung Galaxy S21 FE 128 GB var. İnternet ve mağazalarda 9-10 bin TL arası fakat Teknosa'da eskisini getir yenisini götür kampanyasıyla eski telefonun değerine göre 2.000 ile 3.100 TL arası indirim yapıyorlar. Minimum 2.000 TL indirim yapacaklarını düşünürsek telefon en kötü ihtimalle 7.600 TL gibi uygun bir fiyata denk geliyor. Fiyat performans olarak iPhone 11'e 5 bin TL civarı daha fazla vermektense bu daha mantıklı gibi ama emin de olamıyorum.
Tecrübe, deneyim ve fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Lenovo E15 (20RDS036007) Düşük FPS Sorunu
Merhaba,
Elimde şirketin vermiş olduğu Lenovo ThinkPad E15 (20RDS036007) var.
10. nesil Intel® Core™ i7 işlemci, 1.8-2.3 Ghz 4 çekirdek, 16 GB RAM, AMD Radeon™ RX 640 (4 GB) ekran kartı mevcut. Fakat Pubg Mobile oyununu emülatörden verimli şekilde oynayamıyorum, FPS düşük kalıyor ve oyunda adamla karşı karşıya gelince görüntüde takılmalar oluyor. Bilgisayarın bu oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum fakat bir türlü uygun ayarları bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?
MAKSİMUM 3000 TL'LİK KLİMA TAVSİYESİ
|
Asus ZenFone 3 mü, Samsung Galaxy A5 mi?
|
ACİL YARDIM!
|
ACİL 2500 TL civarı TV önerisi
|
Soğutma için kullanılacak klima önerisi (ACİL)
|
İKİNCİ EL TELEFON KONUSUNDA TAVSİYE
|
IPHONE 6 İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 182
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 6.363 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar