Artık kredi vermiyorlar
Arkadaşlar bankalardan max. çekebileceğim kadar kredi ve nakit avans çektim.ödemelerimde sıkıntı yok ama daha fazla nakit lazım.bir yolu varmı?
En ekonomik çözüm
Arkadaşlar malum oyuncu laptop fiyatları aldı başını gitti.malum ben ve bir çok kişi o kadar para veripte alabilecek durumda değiliz.o yüzden mecburen ikinci el laptop lara bakmak durumunda kalıyoruz.burada en ekonomik çözüm olarak ikinci el bir laptop alıp hem işlemci hemde ekran kartını küçükde olsa OVERCLOCK yaparak güncel oyunları oynayabilirmiyiz.bu bağlamda soğutma sistemi kullanarak en iyi overclock olabilen laptop işlemci ve ekran kartı modellerini yazabilirseniz bizler içinde çok daha iyi olur.mesela 3.nesil i5 yada i7 lerden yada ekran kartı modellerinde GT serisinde en iyi overclock potansiyeline sahip ekran kartı modeli?
Sizce 2021 senesinde neye yatırım yapılmalıdır
Arkadaşlar malüm pandemi ilk çıktığı zaman gıda ve birçok firmanın hisse fiyatları çok fazla arttı.peki şimdi sıra hangi firmalarda?covid aşısı başarılı olur ise havayolu firmaları artışa geçermi.ben aslında hikayesi hiç bitmeyen ve bilançosu iyi gelen firmaları arıyorum.bu firmalar nelerdir sizce?
Hisse al sat komisyon oranı
Arkadaşlar iş bankası komisyon oranı 25.000 altına 10.000 de 20.komisyon oranı çok fazla.önerebileceğiniz bir çözüm varmı bunun için.düşük miktarlar için düşük komisyon oranına sahip.ayrıca banka ile görüşüp bu oranı düşürtme ihtimali sözkonusumu?
En ekonomik çözüm
|
En iyi overclock olan ekran kartı
|
İkinci el tavsiye
|
İşlemcimi yetersiz geliyor...
|
Casper via t17m oyunları açmıyor bir türlü
|
Kulaklık önerisi
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 155
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.840 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar