M2 Nvme çoklama.
ACER Nitro5 laptop kullanıyorum. 2 adet m2 nvme uyumlu hdd slotu var. Bu portlardan birin8 çoklayici vb. Bir aparat ile çoklamam mümkün mü? 2den fazla hdd takabilmek için. Not ;
Nitro5 benim kullandığım modelde sata portu yok. Sadece 2 tane hdd girişi var. Mümkünse dahili bir çözümle çoğaltma yapmak istiyorum.
Ses sistemine birden fazla giriş.
Merhabalar elimde vestel marka yıllara meydan okuyan eski model dvd ev sinema sistemi var. bilgisayarımı da buna av girişinden kulaklık rca kablosu ile bağlayıp kullanıyorum. Sıkıntı yaşamıyorum. Lakin şöyle bir sorunum var. İki tane bilgisayarım var ve bazen aynı anda kullanmam gerekiyor. İkisini de aynı anda rca çoklayıcı ile bağladığım zaman dip ses oluşuyor. iki kaynaktan biri açık ya da kapalı olsun bu ses gitmiyor. iki ya da daha fazla (ben aslında bir kaç tane daha cihaz (uydu, smart tv aparatı vs) aynı anda bağlamak istiyorum. Ama cihazımın arkasında ses girişi daha fazla yok. bu dipses işini nasıl önleyebilirim. şimdiden teşekkür ederim..
İki Bilgisayarı aynı anda kullanacak ultrawide monitör.
Biri Windows laptop diğeri Mac mini 2 bilgisayar ile çalışmak için geniş ekran monitör tavsiyesi istiyorum(34"-35" max37"). Oyun, coding ve genel kullanım amaçlı kullanıyorum. Opsiyonel olarak gerektiği taktirde iki bilgisayarı aynı anda görebilirsem (ekran bölme, pip vs) hoş olur.
Şöyle bir liste yaptım . Ama kararsız kaldım.
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/426370-596648-603031-615822-696059-707916-725962-776225-780983-842385/aoc-cu34g2x-bk_xiaomi-mi-bhr4269gl_lenovo-g34w-10_gigabyte-g34wqc_huawei-mateview-gt_casper-excalibur-m-e34wqhd-g_viewsonic-vx3418-2kpc_lg-ultrawide-34wp65c-b_gamepower-wq35_msi-pro-mp341cqw/
Tabi ki liste dışı tavsiye de olur. Rica etsem tavsiyede bulunur musunuz? Saygılarımla.
Ps4 hdd değişimi
Ps4 almak istiyorum . 500 gb hddli içinde oyun olan bir model alsam 1-2 tb hdd alsam . Eski hdd içeriğini aktarıp kullanabiliyor muyum? Yeni hdd direk takınca kullanılıyor mu?
reeder tablete windows 10.
|
reeder tablete windows.
|
d448 mosfet yerine
|
Kuru Aküye Bakım ???
|
TV sesini bluetooth ile pc'ye aktarma.
|
Laptop için Harddisk tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.028 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware