İPhone 13 Pro yardım
Arkadaşlar merhaba cihazımda arama ekranında numara çevirirken ses geliyor onu kapattığım halde Ses ve Dokunuştan yine ses çıkıyor bu sesi nasıl kapatabilirim Yardımcı olursanız sevinirim.
Playstation 5 için Tv Önerisi
Arkadaşlar merhaba ben Playstation 5 almak istiyorum ve bu cihaza en uygun ve en performanslı olarak kendi araştırmalarım sonucu SONY 55 inç XRA90J modelini almak istiyorum sizce bu Tv nasıldır ve önereceğiniz bir model var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
Iphone 15.2 Güncelleme
Arkadaşlar merhaba ben Iphone Xs kullanıcısıyım.Bilgisayarda Itunes üzerinden 15.2 sürümünü güncelleme yapmak istediğimde Itunes en güncel sürümünü yükledikten sonra güncelleme yapın diye uyarı veriyor.Bilgisayar yazılımım Windows 7 64 bit güncelleme yapmak istediğimde Itunes en güncel versiyonu diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
İphone Xs Sorun
Arkadaşlar merhaba Xs cihazımda uygulama açılırken ekranda önceden efekt olmadan açılıyordu şimdi Bir uygulama açarken sağdan sola doğru kayarak açılıyor bu efekti kapatmanın bir ayarı var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Apple Watch 6 Yardım
Merhaba arkadaşlar aranıza ilk saatim olan Watch 6 44 mm ile katılmış bulunmaktayım.Sormak istediğim bir konu var cihaza yabancıyım anlayış gösterirseniz sevinirim.
Ben günlük Spor Aktivesi olarak 10 BİN adım yapmaktayım bunu 10 BİN ADIM HEDEF BELİRLEYİP yapabiliyormuyuz yardımcı olursanız çok sevinirim.Kaç Bin adım attığımın takibini Saatten yapabiliyormuyum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba ben halk bankasının bireysel emeklilik için ayrılma talebinde bulundum.Telefonuma bir link geldi bu formu eksiksiz doldurup fax yada posta yolu ile ulaştırmamı içerir yazı yazıyor.Ben tekrar bireysel emeklilikte kalmak istiyorum formu doldurmayıp göndermediğim için bireysel emeklilikte kalmaya devam edebilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinrim.
Apple watch 6
Arkadaşlar merhaba Apple watch 6 44 milim satın almak istiyorum bu cihazın ekranı hep açık mı kalıyor kapanma olmuyor mu yani simsiyah ekran yardımcı olursanız sevinirim
Iphone 14.1 Güncelleme
Arkadaşlar merhaba Ios 14.1 güncellemesi için XS cihazımı Itunnes ile yapmak isteğimde 4000 hata kodunu alıyorum bilgisayar değiştirdim usb kablo değiştirdim usb portlarını değiştirdim ama Itunnes sürümü en günceli ama bir türlü güncelleme yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
|
İphone Xs Dosya kopyalama
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 533
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.474 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar