Merhaba arkadaşlar aranıza ilk saatim olan Watch 6 44 mm ile katılmış bulunmaktayım.Sormak istediğim bir konu var cihaza yabancıyım anlayış gösterirseniz sevinirim. Ben günlük Spor Aktivesi olarak 10 BİN adım yapmaktayım bunu 10 BİN ADIM HEDEF BELİRLEYİP yapabiliyormuyuz yardımcı olursanız çok sevinirim.Kaç Bin adım attığımın takibini Saatten yapabiliyormuyum yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Apple Watch 6 Yardım
-
-
Hocam yaklaşık 1 yıldır apple watch 5 kullanıyorum. Şu ana kadar kalori ile antrenman ayarladım hiç adım ile denemedim. Adımlarınızı görebilirsiniz hatta harita üzerinden nereden nereye gittiğinize kadar ayrıntılı şekilde hepsini görebilirsiniz eğer bunlar yetersiz ise app store dan başka uygulamalar indirip onlarıda deneyebilirsiniz.
-
Nasıl ayarlanıyor onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl ayarlanıyor onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok güzel saat Apple Watch 6.
-
Hocam hayırlı olsun. Dünya'nın en akıllsını almışsınız. iPhone biraz düzgün bir cihaz olunca ben de apple ekosistemine dönüş yaparım belki.
Şunu unutmamak lazım. Apple Watch adım sayma olayında başarılı değildir. Apple'a göre "aktif dakika" olayı çok daha önemlidir. Bu konuda Apple'a katılıyorum çünkü adım sayma olayı çok rahat kandırılabilir.
Ben şuanda Garmin Forerunner 945 kullanıyorum. Aktif dakika olayı yok. Açıkçası o özelliği özlüyorum :)
-
İlginiz için teşekkür ederim sağolun gün içerisinde adım hedefimi antreman yaparken değiştirebilirim değil mi?
-
elbette :)
-
Hocam güzel açıklamışsınız. Merak ettiğim konuyu bir sorayım istedim. Saatin eşleştiği cihaz da hareket ettikçe adım sayıyor saat de sayıyor ikiside verileri sağlık uygulamasına atıyor çakışma olmuyor mu? -
hayır, onları denetleyen bir yapay zeka var sanırım arka planda. hem telefondan hem de saatten aldığı veriler çakıştığında cihazlara göre sen, kesinlikle bu atımı atmışsın. verilerin doğruluğunu arttırıyor diyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X