FİNAL FANTASY REBİRTH KAPI AÇILMIYOR
Laptop sıcaklık değerleriniz nedir hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?
a plague tale requiem adlı oyunda yer yer fps düsmesi
a plague tale requiem oyununda performans modunda bile ps5 te yeryer fps düşüşleri yaşıyorum bunu yaşayan varmı normal mi bu durum
Lg cx 55 oled kullananlar oyun ekran ayarlarınız nedir
Lg cx 55 oled kullanan varmı acaba en iyi görüntü kalitesi için hangi ayarları kullanıyorsunuz
Lg cx 55 oled kullanan varmı
Arkadaşlar ben bu TV'ye aldım ama çok memnunum Herkes diyor ki OLED 2 sene sonra Yanar Bu TV kullanan var mı böyle bir sorunla karşılaştınız mı Çünkü bazı 2 kişiler Bu sorunun çözüldüğünü söylemişti bana
Arkadaslar playstation 5 özel çıkan pulse 3d kulaklığını bilgisayarda kullanan varmı? Mikrofonu çalışıyor mu?
PlayStation 5 te FIFA 21 otomatik defans nasıl yapılıyor
Arkadaşlar bir şey soracağım Ben FIFA 21 aldım PlayStation 5'e daha önce diğer konsollarda FIFA oynarken savunmayı kendi otomatik yapıyordu bir tuşa bastığında adamın önüne geçip topa alabiliyordum şimdi savunma yapamıyorum adamın önüne geçsemde müdahale yapmıyor defans oyuncuları Ben elimden engelliyim bunun bir çaresi yok mu Hangi tuşla yapılır
Bu playstation turkıyeye ne oldu x series x ön sıparıse acildi dunyada Ps5 ön sıparıse acildi ee artık asagı yukarı fiyatta bellı hala neden acmadılar
|
|
![](https://forum.donanimhaber.com/icon/systems/7abb3588-c009-4b9e-a18b-e99a42ee5467.png)
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 290
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 18.833 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)