Şimdi Ara

Steam cüzdanına benden habersiz karttan 200 dolar çekilmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benden habersiz steam cüzdanına 4 kere 50 dolar üzere 200 dolar çekilmiş bunu nasıl geri alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alamazsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyide habersiz çekmişler

• Kendi hesabına mı, başkasının hesabına mı? Aleacele yazıp kime olduğunu aktarmamışsın.

Kendi hesabına çekildiyse Steam destek.

Başkasının hesabına çekildiyse, ekstreden gördüysen hemen bankayı arayıp kartı kapattırıyorsun. İtiraz dilekçesi için bankaya gidiyosun, ekstrendeki saatlerle birlikte harcama itiraz dilekçesi veriyorsun. Bazı bankaların mobil uygulamalarında direkt olarak harcama itiraz bölümü var. Kartına bağlı olarak buradan da itiraz edebilirsin. Yoksa mecbur bankaya dilekçe vermek zorundasın.

• Maketle kullanıcısına yanıt

Hayır benim hesabım

• Bir kaç ay önce benim de başıma geldi. 150 dolar harcama yapılmış ama benim hesabıma geldi. Artık iade falan uğraşmadım. Ara ara oyun alıyorum indirim oldukça. Sanal kart kullanın mutlaka limit tanımlayıp hemen kartları kaldırdım kayıtlı tüm yerlerden. Türkçe yama için bazı sitelere girmiştim windows güvenliği kapatıp muhtemelen oradan hesaba girdiler benim bir daha da aynı hatayı yapmadım. Yama vb. indirdiğiniz yerlere çok dikkat edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.