Yüksek Sadakat Konser Bileti 26 Mayıs
#YüksekSadakat 26 Mayıs konseri için 2 kişilik bilet bulunmaktadır. İlgilenenler iletişime geçebilir.
#CanGox #KüçükÇiftlikPark #KüçükÇiftlikBahçe #YüzdeYüzMüzik #Biletix
Kablonet download problemi
2017 yılından beri kullandığım 100mbps akıllı sınırsız Kablo Net üyeliğimde 20 Mart tarihinden beri 10mbps download hızı alıyorum. Çağrı merkezini arayıp ekip yönlendiriyoruz dediler. Ekip 1 saat içinde geliyoruz deyip 4 saatin sonunda geldi. Arızanın binadaki kutudan evime gelen kablodan kaynaklandığını söyleyen teknik kişi bu bizim problemimiz değil elektrikçinin yapması gerek deyip açtığım çağrıyı da tamamlandı olarak kaydedip gitti.
durum üzerine şikayetvar a çağrı açtım cevapları da; “Sayın Abonemiz;
BDK kutusundan dairenize gelen hatta ankastre arızası mevcuttur.
Abonelik sözleşmesi kapsamında ankastre arızalarına teknik ekibimiz müdahale sağlamamaktadır.
Saygılarımızla.”
forum üyeleri benim gibi bir durumla karşılaşan ve çözüm önerisi olan var mı?
sene sonuna kadar taahhütüm devam ediyor başka firmaya geçiş konusunda ceza da ödemek istemiyorum.
EFT Pos cihazı hakkında soru
Merhaba ben restaurantımda iwe 280 ökc içinde X bankasının uygulamasını kullanıyorum. Müşteriye kredi kartı ile satış yaptığımda fiş ve banka slipi birlikte çıkmaktadır en ideal yöntem. Ancak tek cihaz yetmediğimden farklı bir bankadan eft pos(yani sadece mobil pos) olan cihazı alacağım. Bu cihazda müşteriye satış işlemi yaptığımda slip çıkıyor ancak fiş vergilendirme kısmı çıkmıyor . Gün içerisinde yüzlerce müşteriye gidilmekte. Bunun gün sonundaki vergilendirmesini nasıl yapabilirim yönteimini bilen birisi varsa cevap verebilir mi?
Yani elimdeki ökc postan günlük olarak eft-pos cihazından geçirilmiş işlemlerin vergilendirilmesini yapmak istiyorum
Teşekkürler.
Kyk Kredisi Erteleme
|
Corsair HS35 Oyuncu Kulaklığında İndirim
|
İkinci Numaram Bipte
|
Superonline Üyelik İptali
|
TOEFL Çalışma Kitabı
Ethereum Nasıl Alınır?
|
SJCAM M20 ya da Sony HDR AS50 mi ?
|
PSN: mtlbtk Destiny GTA V |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 12.401 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Beşiktaş