Peugeot 3008 vs Citröen C4X
Merhabalar arkadaşlar,
1250TL civari bütçem bulunmaktadır. Bu civara bu 2 araba arasında kalıyorum. Yüksek bir araç arıyoruz. Çok da anlamıyorum açıkcası teknik konulardan. İlk arabam olucak. Sizce bu 2 araçtan hangisini seçmeliyim. Malum sitede bu fiyatlara bu 2 araca denk geliyorum genelde. Sizce bu fiyata bu 2 aracı mı tavsiye etmeliyim ? Başka öneriniz olur mu? Desteklerinizi bekliyorum.
Pegeout Active Skypack 1.5 BlueHDi (80.000-120.000km) ile C4X 1.5 BlueHDi Feel Bold (6000-25000km) arası
İyi günler dilerim.
Özel Sektörde Kaybeden Adamın Doğuşu Hk.
Merhaba Arkadaşlar,
Özel sektörde çalışıyorum. İngilizce bilmememden kaynaklı önüme çok engeller çıktı. Öğrenemem diyip hep bıraktım. Ama artık üzerimdeki bu ölü toprağı attım. Ben bu İngilizceyi öğrenicem. Evet şuan sıfırım. Doğru bir yönlendirilmeye ihtiyacım var. Bu forumda çok eskiyim.Bir tek hayatımda burdaki arkadaşlara güveniyorum. Ve tecrübeli abilerimin sayesinde doğru yönlendirilmesiyle artık başlamak istiyorum. Nereden başlayım desteğinizi rica derim.
Not: Para konusunda limitim 7500. Cambly çok öneriyolar. Sizce nasıl başlamalıyım ? Çok istekliyim.
Arçelik 6343 Vs Profilo BM4225
|
Hermetik Kombi Tercihi Hk.
|
45-50 Bin Arası Araç Tavsiyesi.
|
Faturalıdan Faturasıza Geçmek?
|
DIL3 820 SIRALAMA
|
900 LİMİT NE ALINMALI ?
|
Faturalıyı taşımak ?
|
Ehliyet Sertifikamı Kaybetdim
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 476
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 12.855 (Bu ay: 297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar