Merhaba.
Pes 2021de sistemimi upgrade ettiğimden beri maçlara giremiyorum. Maç ekranında sol alttaki çark dönüyor(resimdeki gibi). Ve hiç maça girmiyor. Daha önceki pes sürümlerinde de (2020-2019-2018) aynı.
Windows orjinal ve güncel.
strix rtx 3070
ryzen 7 5800x
m2 diskte kurulu oyun. yama patch vs yok
bütün driverlar güncel
Şöyle bir farklılık var. Maça girmeden önce, Başlama vuruşu - Oyun planı gibi menülerin olduğu ekranda sağ ve solda oyuncu belirmiyor. Forma seçimine girdiğimde de oyuncu belirmiyor. Myclub a giriyorum. Yetenek avcısı kullandığımda veya yeni futbolcu açtığım ekran da ücreti ödeyip açıyorum, yine sol alttaki çark dönmeye başlıyor ve hiç açılan futbolcuyu görmüyorum. Oyunu kapatıp açtığımda futbolcu kadroma eklenmiş oluyor.
Oyunu 3 4 kere silip farklı tür (ssd,m2,hdd) kurdum. Format attım v.s. düzelmedi.
Format atıp herşeyi sıfırdan kurdum yine düzelmedi.
Benzeşme ayarlarını denedim,
En düşük ayarlarda çalıştırmayı denedim,
Settings te online tikini kaldırmayı denedim,
Modem port iznini verip denedim,
Virüs programında istisnalara ekledim,
V-sync seçeneklerini denedim,
Pencere modunu denedim,
Joystick olmadan çalıştırmayı denedim,
dx -11 ve dx -9 komutlarını başlatmaya ekleyerek denedim,
Yönetici olarak çalıştırmayı denedim,
Nvidia denetim masası ayarları ile öncelikleri vererek denedim,
Problem çözülmedi. Bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
İZMİR KARŞIYAKA CİVARI ANAKART UPDATE
|
SATILIK SAPPHIRE TOXIC 6850
|
konuyu yanlış yere açtım silinebilir :)
|
TELEFON ALACAĞIM YARDIM
|
|
xperia arc telefonu hd ile bilgisayara bağlama
|
TTNET SUPERONLİNE TAAHHÜT OLAYI
|
Nokia c6 - 5800
|
WhatsApp ile İNTERNET ve Şarj SIKINTISI
|
-PC-STEAM ID : tolga_casanova//Battlefield: Bad Company 2 ID: ToLgAaAaA//Left 4 Death 2 ID: tolga_casanova//GTA IV ID: tolgatolga//StreetFighter IV ID: tolgatolga-PS3-PES2010 ID: tolgapekak//Call of Duty Modern Warfare 2 ID: tolgapekak İntel Q8300//A-Data 1066MHZ 3*2GB//GIGABYTE P43-ES3G//Creative Audigy2 7.1//PHILIPS SPA2600 5.1//SAPPHIRE HD6850 TOXIC//MEDION 19"//WD C.BLACK 1TB//PS3 - 80 GB SAMSUNG GALAXY NOTE 3 BEYAZ |
SATIŞLARIM : SAMSUNG GALAXY W : yacoupe - IPHONE 4 : enesn. - PSP Slim Aparatlar : ygtycl -- PlayStation 3 Aparatlar : Drizzt_tr - NOKIA n95 : fox-mete OCZ 500w PSU : carloska- AMD 4400 : erci61 -GIGABYTE m57 SLI XFX 8800gts g92 ekran kartı: CaReTTa_99 Lenovo G580 Laptop : CuteLz ALDIKLARIM : SONY XPERIA S : enesn. - Ps3 GTA4 : Hagi1981 -- Ps3 MGS4 : kassatura -- Harddisk : cydonia -- Ps3 Far Cry 2, Bioshock, Pes2009,Alone in the Dark |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 432
İkinci El Bölümü Mesajları: 282
Konularının görüntülenme sayısı: 22.423 (Bu ay: 271)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El