Merhaba. Pes 2021de sistemimi upgrade ettiğimden beri maçlara giremiyorum. Maç ekranında sol alttaki çark dönüyor(resimdeki gibi). Ve hiç maça girmiyor. Daha önceki pes sürümlerinde de (2020-2019-2018) aynı. Windows orjinal ve güncel. strix rtx 3070 ryzen 7 5800x m2 diskte kurulu oyun. yama patch vs yok bütün driverlar güncel Şöyle bir farklılık var. Maça girmeden önce, Başlama vuruşu - Oyun planı gibi menülerin olduğu ekranda sağ ve solda oyuncu belirmiyor. Forma seçimine girdiğimde de oyuncu belirmiyor. Myclub a giriyorum. Yetenek avcısı kullandığımda veya yeni futbolcu açtığım ekran da ücreti ödeyip açıyorum, yine sol alttaki çark dönmeye başlıyor ve hiç açılan futbolcuyu görmüyorum. Oyunu kapatıp açtığımda futbolcu kadroma eklenmiş oluyor. Oyunu 3 4 kere silip farklı tür (ssd,m2,hdd) kurdum. Format attım v.s. düzelmedi. Format atıp herşeyi sıfırdan kurdum yine düzelmedi. Benzeşme ayarlarını denedim, En düşük ayarlarda çalıştırmayı denedim, Settings te online tikini kaldırmayı denedim, Modem port iznini verip denedim, Virüs programında istisnalara ekledim, V-sync seçeneklerini denedim, Pencere modunu denedim, Joystick olmadan çalıştırmayı denedim, dx -11 ve dx -9 komutlarını başlatmaya ekleyerek denedim, Yönetici olarak çalıştırmayı denedim, Nvidia denetim masası ayarları ile öncelikleri vererek denedim, Problem çözülmedi. Bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_casanova -- 18 Nisan 2021; 1:54:51 > |
Bildirim