Merhaba. Vitopend 100 model bir kombim var. Dijital değil. O yüzden arıza kodunu bilmiyorum. Arıza şöyle: Kombi normal bir şekilde çalışıyor. Sıcaklık düşünce kombi ateşleme yapıp tekrar yanacagi esnada elektronik karttan "çit" diye bir ses geliyor, 30 saniye sonra kırmızı arıza lambası yanıyor. Resetleme yapıyoruz 45 dakika ya da 1 saat kadar çalışıp tekrar arıza veriyor. Kombi daha da soğukken 2 saat kadar çalıştıktan sonra arıza veriyor. Servis elektronik kartı değişti çözülmedi. Sonra valfi değişti yine çözülmedi. Servis bu işe bir çözüm bulamayınca kendim elektronik karttaki kablolari tek tek deneyerek hangi parçadan kaynaklı olduğunu bulmaya çalıştım ve sonunda buldum. Fanin kablosu takılı değilken bu arızayı veriyor. Ancak dediğim gibi ariza verene kadar fan normal bir şekilde çalışıyor. Fani temizledik ama aynı arıza devam ediyor. Kombinin kapağını açıp bu şekilde calistirdik değişen birşey olmadı. En son elektronik kartın bulunduğu bölmeyi açtık. Sadece öne doğru devirdik belki kablolarda problem vardır diye. 2 gün boyunca arıza vermeyince muhtemelen kabloda sorun vardir dedik ama yine arıza verdi. Sadece borulara el atılmadı bu arada. 10 gün oldu cozemedik sorunu. Yardımcı olursanız memnun olurum.
|
|
Kaporta boyatmak istiyorum. Kaç lt boya gider??
|
|
toyota corolla KORNA problemi
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.580 (Bu ay: 406)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası