1.2 TDI polo aracımı sattım. Şehir içi kısa mesafe kullanacağım bir araç bakıyorum. 1.2 TSI (2016-2017) Leon ile 1.0 TSI polo var aklımda. Dizel veya lpgli araç düşünmüyorum. Hangi araçları tavsiye edersiniz?
700 - 800.000 TL araç tavsiyesi
2013 1.2 TDI Polo aracımı satıp model yükseltmek istiyorum. Genelde şehir içinde (evle iş arası 5 km) kullanıyorum aracı. Evimle işyeri arası 5 KM. Benzinli araç ilk tercihim. Mümkünse yeni ve otomatik. Aklımda Clio 5 var ama bu bütçeyle zor gibi. (Egea düşünmüyorum). Tavsiyelerinizi bekliyorum.
650.000 Tl Araç Tavsiyesi
2013 Polo 1.2 TDI aracım var. Bütçemi 700.00'e kadar zorlayabilirim. Aracı genelde şehir içi işe gidip gelirken, hafta sonları da İstanbul içi gezme amaçlı kullanacağım. Evim ile işyerim arasın 5 KM. Benzinli mi tercih etmeliyim yoksa dizel mi? Otomatik olursa daha iyi ama bu bütçeyle otomatik araç mantıklı olur mu bilemedim. Sedan veya hatcback fark etmez. Bi nebze konfor ve sürüş zevki de olan yakıt ve yürütme maliyeti de uygun olan araç tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.
Merhaba. Evde günlük kullanım için laptop almam gerekiyor. Bütçem 15.000 TL Matebook D14 ve D15 arasında kaldım. Hangisi tercih edilmeli? Kronik bir problemi var mu bu serinin? Başka marka model önerilerine de açığım. Teşekkürler.
2013 Polo 1.2 TDI dan sonra hangi araç
|
450.000 TL Araç Tavsiye
2013 Polo 1.2 TDI aracımı satıp model yükseltmek istiyorum. Ev ile iş yerim arası 5 km. Haftasonları da pek kullanmıyorum aracı. Genelde şehiriçi. Hangi araçlar mantıklı olur? (Benzin/dizel). Tüplü araçlara pek sıcak bakmıyorum.Hatback veya sedan çok farketmez.
10.000 TL bütçe hangi buzdolabı
Merhaba. Buzdolabı ihtiyacım var bütçem maks 10.000 TL hangi marka modeli(inox olursa daha iyi olur) önerirsiniz. Aklımda Siemens veya bosch var.
115.000 TL Bütçe Hangi Araç
Bütçem maksimum 115.000 TL olup fazla problem çıkarmayacak bir araç arıyorum. Araçta aradığım özellikler
Yürütme maliyeti yüksek olmamalı
Biraz konforlu olursa iyi olur
Düz vites olmalı bu bütçeyle otomatik alınıyo zaten
Satmak istediğimde çok beklemeden satabilmeliyim.
Çok kilometre yapmayacağım için benzinli veya dizel farketmez.
Hatback veya sedan olabilir fark etmez.
Teşekkür ederim.
2011 Citroen C3 Comfort Nasıldır?
Merhaba. 110.000 tl bütçem var ve araç arıyorum. C3 2011 comfort nasıldır? Sorun çıkartır mı? Satmak istediğim de çabuk satabilir miyim?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 334
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 18.550 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El