Bildirim
10.000 TL bütçe hangi buzdolabı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Forumdaki arkadaşlar genelde bosch, siemenes ve profilonun aynı kalitede olduğunu ve fiyat olarak profilo ürünlerinin daha uygun olduğunu belirtiyorlar. Bende alışverişimi yaparken Bosch ve Siemens arasında gitgel yaşadım. Aynı ürünleri Bosch'da daha uyguna ve daha avantajlı ödeme koşulları ile aldığım için Bosch Tercih ettim...
Daha sonra yaptığım incelemeler ve netten izlediğim incelemeler Electrolux markasına baya ısındım ve performanslı bir ürün olduğunu gördüm. İstersen Electrolux ürünlerini incele bir. Kaliteli ürünler benim nezdimde kullanmadım hiç evet...
Büyükşehirlerde servis problemi yok ama küçükşehirlerde servis sorunu yaşanıyormuş ek bilgi
-
Arçelik grubunda son zamanlarda gövde zayıflığı ve ezikliğinden çokça şikayetler duyuluyor.Yine durmadan çalışan kompresör ve aşırı elektrik tüketimi gibi şikayetler var.
BHS (bosch Siemens Profilo )grubu ise benim gözümde yerli markalardan farkı kalmadı.Özellikle bulaşık Makinesi grubunda kronik ısıtıcı sorunu müşteriyi salak yerine koymaktan başka birşey değil.
Günümüzde neredeyse her marka üretim tekniği mühendisliği parça tedarikçisi aynı sayılır.
Bu anlamda kime sorarsanız sorun vestel in tv , bulaşık Makinesi , buzdolabı ve ankastre grubunu tavsiye eder.
Aslında markadan ziyade alacağınız ürünün performans özellik tasarım yönüyle bunu size en uygun fiyata veren markalaya yönelmeniz gerekiyor.
Lafı daha fazla uzatmadan buzdolabında önemli olan kompresör dür.Vestel 10 yıl kompresör garantisi verdiği ürünlerde kalitesine güvenilen acc danfoss embraco bazen de jixperia gibi markaların üst seviyede kompresörlerini kullanır ki dediğim gibi güvenmese 10 yıl garanti vermez.
Vestel size wifi özelliği gibi diğer markalardan artı özellikle beraber size en güzel cihazları sunar.
www.vestel.com.trVestel NFK60012 E GI PRO WIFI No-Frost Buzdolabıhttps://www.vestel.com.tr/vestel-nfk60012-e-gi-pro-wifi-no-frost-buzdolabi--p-1937
arkadaşa bu ürünü araştırdık kendisi beğendi yakında alacak.
Vestel NFK60012 E GI Pro WIFI 533 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı 16.999,00 TL yerine 11.527,30 TL
https://winfluenced.com/mgm-1186338-21091-1RM4B8TLI2
en son 10100 liraydı ma malum enflasyon.
Birde en ucuz uzatılmış garanti vesteldedir.Bugün sorduk +4 yıl 699 lira dediler.
mutlaka hangi marka modeli alırsanız alın ilave garanti satın alın derim.
-
BSH grubunda evet bulaşık makinalarında bir problem varmış malesef.
Mesela dediğiniz gibi Vestelin bulaşık makinaları aşırı derecede iyi olduğu söyleniyor -
Siemens buzdolabı aldım. Bende de bütçe 10k idi. Biraz aştım bütçeyi 11400tlye siemens aldım. 1 aydır sesini bile duymadım.
Önce dolap geldi. Getiren adam abi sandalye varsa dolabın üstüne de bakın dedi. Huylandım niye filan diye. Ama sağlam olunca servisi çapırdım. Servise sordum bunu Bazı nakliyeciler. Tepeye bakılmıyor diye hasar oluşabiliyormuş. O yüzden bsh nakliyecilere tembihlemiş. Serviste anlatıp gitti. Memnunum şimdilik çalıştığına dair ses sadece elektrik gittiğinde farkettim. -
Merhabalar.
Öncelikle aldığınız ürünü en uzun dönem kullanmanızı dilerim.
Model olarak hangisini seçtiniz acaba? Kod var ise paylaşabilirmisiniz, saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Siemens KG55NVIF0N imiş... Gri rengi sevdiğim için inox aldım. Beyaz rengiyle aralarında 1000tl fark vardı.
Dezavantajları: kapılar iki yöne takılabiliyor. Ancak sağ tarafa açıldığında 180 derece olabiliyor. Sol tarafta ise 90 derece oluyormuş. Bu da kullanımı çook sınırlıyor. Neyseki bizde sorun olmadı bu durum. (sağ tarafa açılır şekilde bıraktık)
Bir de buzluk kısmında aydınlatma yok. Çok kullanmıyorum şimdilik ama ilerde dolarsa aradığımı bulmak sorun olur.
1 aylık kullanımda gözüme çarpan bu. -
Enerji sınıfı F olan bir buzdolabı alınmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X