bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben öğrenciyim ve 5000 tl lik bütçem var ve bir araba almak isityorum ama hangi model alacağımı hiç bilmiyorum şu an aklımda lancer var 86 model sizce nasıl bir araba almayalım bana yardımcı olursanız sevinirim bir an önce almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Öğrenciysen araca gerek yok. Belediye otobüsü metro vs. Ne güne duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Last Man
Öğrenciysen araca gerek yok. Belediye otobüsü metro vs. Ne güne duruyor
daha bunun vergisi sigortası yakıtı bakımı..... bence motor al kardeşim. belli bi cc'ye kadar vergi de yok mis gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Shellci
daha bunun vergisi sigortası yakıtı bakımı..... bence motor al kardeşim. belli bi cc'ye kadar vergi de yok mis gibi.
Aynen.Eger araci isletecek kadar param var diyorsaniz alin ama yoksa ybr 125+kask ve kiyafetiyle beraber o paraya neredeyse bedavaya gezersiniz.
O fiyata bulabilirsen renault concorde almalısın bence Kllima var camlar elektrikli duruşuda idare eder
quote:
Orijinalden alıntı: TamamHaklısınÖyle
O fiyata bulabilirsen renault concorde almalısın bence Kllima var camlar elektrikli duruşuda idare eder
Konuyu görünce gelim dedim Aleykm SELAMMMMM karşm
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
Konuyu görünce gelim dedim Aleykm SELAMMMMM karşm
Dostum 5.000TLye alacağın araç seni sadece sanayicilerle kanka yapar, başka da işe yaramaz. 10-13 arası bütçen olsa eyvallah ama 5.000TLye anca 90-93 model arası TOFAŞ alabilirsin. O da seni kesmez tahmin ediyorum.
Bence paran dursun, üzerine daha da kat ve mutlu sona ulaş.
Suzuki maruti 800
Altına yatır 5 tl ye araba alınmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: m4ssetza
Altına yatır 5 tl ye araba alınmaz.
arkadaşlarında dediği gibi 5 bin liraya aldığın araçtan hayır gelmez. sen en iyisi bisiklet al hem spor olur.
ali2733A
kullanıcısına yanıt
kusura bakmayında 5.000TL lik arabadan ne hayırı beklersinki bencede bin otobüse git biriktir 15 bin civarı yap 206 falan alırsın :)
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
arkadaşlarında dediği gibi 5 bin liraya aldığın araçtan hayır gelmez. sen en iyisi bisiklet al hem spor olur.
7-10 bin tl aralığında ford eskortlar var (son kasası) 7-10 bin arası toyota corolla var 1993-1997 yılları arasında üretilmiş versiyonları (efsane kasa diyenlerde var bu arabalara) önerim bütçeyi biraz arttır bu araçlar güzel olur. illa 5 olacaksa tofaş al geç. şahin doğan durumu iyi olan bulabilirsen al
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
7-10 bin tl aralığında ford eskortlar var (son kasası) 7-10 bin arası toyota corolla var 1993-1997 yılları arasında üretilmiş versiyonları (efsane kasa diyenlerde var bu arabalara) önerim bütçeyi biraz arttır bu araçlar güzel olur. illa 5 olacaksa tofaş al geç. şahin doğan durumu iyi olan bulabilirsen al
Alıntıları Göster
hiç alma bence biraz daha biriktir düzgün bir şey al
İllaki alacağım diyorsan temiz bir Flash al güle güle bin
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt58
hiç alma bence biraz daha biriktir düzgün bir şey al
Alıntıları Göster
Arkadaşlar adam öğrenciyim diyip 5 bin lira bütçem var diyo siz altına yatırın motor alın diyosunuz gerçi arkadaşın konu açmasınada gerek yok aslında. Al bence bir tane temizinden doğan şahin ayağını yerden kessin yeter hem parçasıda ucuz temizi denk gelirse sanaiciyle kanka olmanada gerek kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ali2733
bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben öğrenciyim ve 5000 tl lik bütçem var ve bir araba almak isityorum ama hangi model alacağımı hiç bilmiyorum şu an aklımda lancer var 86 model sizce nasıl bir araba almayalım bana yardımcı olursanız sevinirim bir an önce almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Bende aynı durum . Şahin veya lada samara bakıyorum. Lada daha ağır basıyor anlata bilirim + ları ?
2006 aldi 7 yil bindi babam 4 lastik komple gaz sistemini degistirdi 5bine aldi 5.500e sattik hic yolda birakmadi.
5 bin tl ye mis gibi 99-2000 model temizlada samara alinir.hem parcasi ucuz hem tofaslar gibi teneke degil tsnk gibi araba