Şimdi Ara

SELAMLAR... 5.000 TL bütçe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali2733

quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

quote:

bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben öğrenciyim ve 5000 tl lik bütçem var ve bir araba almak isityorum ama hangi model alacağımı hiç bilmiyorum şu an aklımda lancer var 86 model sizce nasıl bir araba almayalım bana yardımcı olursanız sevinirim bir an önce almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Bende aynı durum . Şahin veya lada samara bakıyorum. Lada daha ağır basıyor anlata bilirim + ları ?

sen ne bakıyorsun kardeş

Samara 1.5 veya temiz olursa Şahin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tofas idealdir ama istemiyorsan flashta o butceyle rahat bulunur ve guzel genc isidir. Flash bakarsan S modelini bulmaya calis. Kirmizi flashS cok guzel arabadir

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

http://forum.donanimhaber.com/m_50866743/f_//tm.htm#50866743
    Gene bol keseden sallayanlar var yukardaki konuyu bir okusunlar.

O arkadaş ilk arabasını tanıdıktan almıştı ondan dolayı ucuza aldı. şansının ve cesaretinin etkisiyle o kadar yükselebildi. Yoksa şans Yada arabasını kelepir satan bir tanıdık olmadıktan sonra bu bütçelere araba zor.

• ya brodvay yada lsda derim.

• Fiat 126 bis alabilirsin...
  • quote:

bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben öğrenciyim ve 5000 tl lik bütçem var ve bir araba almak isityorum ama hangi model alacağımı hiç bilmiyorum şu an aklımda lancer var 86 model sizce nasıl bir araba almayalım bana yardımcı olursanız sevinirim bir an önce almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Merhaba

5000 TL bütçeniz var ise Lancer ile ne işiniz var. Tofaş alın. Broaadway, spring gibi bir şeyler alın. Yani arıza çıkarırsa parçasını her yerde ve daha hesaplı bulabileceğiniz bir araba alın. Çünkü çok eski araba alıyorsunuz ve aldığınızla kalmayacaksınız. Kendim aldım. İlk aldığımda eve götürene kadar bir arızasını tamir ettirdim. Ertesi günü başka bir arızası daha çıktı.

Tecrübe ile sabit.

• Uno tavsiye ederim

• git ford taunus al 2,0gts hep hayalimdi alamadım bir türlü :
    çürüklerinden temizlenmiş bir taunus uzun süre daha hizmet eder bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

O fiyatlara en az üzecek araç 93 model temiz bir springtir dostum gerisine pek bakma.

bunu yazmak için girmiştim o fiyat aralıgında az yakan ve sorunsuz başka araç yokrue sanırım parçasıda ucuz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 18 Aralık 2013; 12:42:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

İllaki alacağım diyorsan temiz bir Flash al güle güle bin

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

quote:

O arkadaş ilk arabasını tanıdıktan almıştı ondan dolayı ucuza aldı. şansının ve cesaretinin etkisiyle o kadar yükselebildi. Yoksa şans Yada arabasını kelepir satan bir tanıdık olmadıktan sonra bu bütçelere araba zor.

O zaman tanıdıktan bulursan alınabılır yazarsınız hemen 5 bıne araba alınmaz denmez yollarda çok görüyoruz bu fıyata arabaları saat gibi çalısanları var denk geldinmi neden alınmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

quote:

O zaman tanıdıktan bulursan alınabılır yazarsınız hemen 5 bıne araba alınmaz denmez yollarda çok görüyoruz bu fıyata arabaları saat gibi çalısanları var denk geldinmi neden alınmasın.

Zaten bu fiyatlara alacağın sağlam arabalar için saga sola haber salip, pusuda beklemen gerekir ki iyi arac denk gelsin

• arkadaşlar araştırıyorum sizde araştırıyorsanız linkini bana atarsanız sevinirim çünkü sahibindeni taradım aklıma hiç yatan olmadı malesef sizden yardım beklıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaLeader

quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

İllaki alacağım diyorsan temiz bir Flash al güle güle bin

+1

aynen
  • ali2733 A kullanıcısına yanıt
    sanırım önceki mesajım sms onayı yapmadıgım için yayınlanmadı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-17-yillik-sahibinden-kia-capital-1.5-145822508/detay/

aracımı veriyorum uygun fiyata..
  • mvn_ M kullanıcısına yanıt
    O fiyata uno yok 60 lık belki 90-94 arası o da adama kan ağlatır kan yok parçası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.