Arkadaşım Tofaş al niye diyorum herkes anlıyo hatta sen bile belli müddet sonra arabadan anlıyosun çünkü eski araba ne marka olursa olsun arıza veriyo eğer tofaşsa aracın herkes tamir edebiliyo 2 kere tofaş sahibi olmuş birisi olarak şimdi rot değişimi salıncak değişimi,elektrik arızalarınıni çoğunu hallederim çünkü araba oyuncak misali herşey açıkta ve kolayca yapılıyo ben Tofaş'ı açıkçası zevkten değil maddi açıdan bindim ve pişman değilim beni yolda bıraktığıda oldu yalan değil ama her zaman tofaştan anlayan birisine rast geldim kontak arızası yaptı birisi yardım etti düz kontak yapt....ı tüpün sigortası çıktı adam bunların tüp sigortası şurada oluyo dedi şak diye takıp çalıştırdı umarım insanların neden Tofaşı tercih ettiğini anlatmışımdır.
1.7 motor, bayırda bayılma yapmaz , ataktır. Görünüş itibariyle idare eder. Yakıtı da çok fazla değil. Direksiyonu yağlı sanırım, diğer hidrolik olmayan direksiyonlara göre yumuşak. Parçası bol,ucuz.
Öğrenci olsam flasha falan bineceğime hiç binmezdim daha iyi insanı iyice rezil eder o arabalar.. Düşünsene millet sciroccoyla rcz'ye geliyor sen flashla
Git o paraya motor al
O fiyata genelde 1995 yıl öncesi araçlara bakcaksınız mecburen... Parçası bol ve ucuz olan markalar bakacaksınız ki parça değişimi yapılması kaçınılmaz olacak muhtemelen... Bu bağlamda en uygun marka bana göre fiat ve renault... Kendim renault alırdım... Flash, broadway, spring tabi üstüne tüp de takılacak... Bu araçlardan fazla konfor beklemeyin... Ayağınız yerden kesilecek sadece... Gerçi gençken ayağın yerden kesilmesi bile büyük konfor... Bizim bir arkadaşda dizel audi 80 vardı araçta traktör gibi ses vardı ama çok gezdirdi bizi... Ben hala yolda audi 80 gördükçe hala o günleri hatırlarım...
arabaların fiyatı hep artmış maalesef halen araştırıyorum temiz bir tane...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme