Şimdi Ara

SELAMLAR... 5.000 TL bütçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay arkadaş biz öğrenciyken faturaları nasıl yatırıcaz diye dert yanıp bozulan dolap yüzünden komşunun verdiği kurban etini nasıl bozmadan saklarız diye en sonunda camın önüne iyice sarıp koymak gibi safça bi çözüm bulup da sabahında kedinin hepsini yediğini görüp de üzülürken, bu arkadaş 5000 liraya araba almak istiyor. yanlış anlama dostum bence araba alma altın yap dolar yap dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

arkadaşlarında dediği gibi 5 bin liraya aldığın araçtan hayır gelmez. sen en iyisi bisiklet al hem spor olur.

+1
  • 89 klimalı lancer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skoda favorıt de olabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 liraya alacağın araca 2 kat masraf yaparsın haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali2733

bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben öğrenciyim ve 5000 tl lik bütçem var ve bir araba almak isityorum ama hangi model alacağımı hiç bilmiyorum şu an aklımda lancer var 86 model sizce nasıl bir araba almayalım bana yardımcı olursanız sevinirim bir an önce almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

İkinci el temiz kullanilmiş Honda Cbf 150 ve kast mont dizlik gibi koruma ekipmanlari almanizi öneririm.. Ülkedeki '' 4 Teker olsun kağittan olsun '' mantiği yok olmali... 5.000 TL'e alinacak araba sana kat kat sorun çikarir.. Giden paran Boşa olur başkada bişiy olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byvagabond kullanıcısına yanıt
    Sen ne bakıyorsun kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

quote:

bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben öğrenciyim ve 5000 tl lik bütçem var ve bir araba almak isityorum ama hangi model alacağımı hiç bilmiyorum şu an aklımda lancer var 86 model sizce nasıl bir araba almayalım bana yardımcı olursanız sevinirim bir an önce almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Bende aynı durum . Şahin veya lada samara bakıyorum. Lada daha ağır basıyor anlata bilirim + ları ?

sen ne bakıyorsun kardeş
  • O fiyatlara en az üzecek araç 93 model temiz bir springtir dostum gerisine pek bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 17 Aralık 2013; 23:07:05 >
  • burda önerilerinizi bekliyoruz bilenler yorum yapsın lütfen motor almayı düşünmüyorum ben herkesin bir sevki vardır bende biriktirdim kendime uygun araba almak istiyorum bundan doğal bir şey yok yani bilgisi olanlar yorum yapsın.
  • Macbook + ipad + note 3 al

• quote:

Orijinalden alıntı: ₩uston

Macbook + ipad + note 3 al

onlar var zaten kardeşim :)
  • Geçen sene yine bu tip bi konu açılmıştı. O konuda bütçe 2500 veya 3000TL'ydi. Burda olduğu gibi "motor al, bisiklet al" vb. birsürü yorum yaptılar ve dalga geçtiler. Konuyu açan arkadaş zamanla 5. arabasını aldı. Git gide model yükseltti. Kar ederek sattı çoğu zaman. En son ne oldu bilmiyorum. Yani demem o ki konuyu açan arkadaşın sizden istediği 5000TL'ye araba tavsiyesi. Varsa önerebileceğiniz bir model yazın. Yoksa git bisiktlet al, yok motor al, kaykay al gibi gereksiz postlara lüzum yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Geçen sene yine bu tip bi konu açılmıştı. O konuda bütçe 2500 veya 3000TL'ydi. Burda olduğu gibi "motor al, bisiklet al" vb. birsürü yorum yaptılar ve dalga geçtiler. Konuyu açan arkadaş zamanla 5. arabasını aldı. Git gide model yükseltti. Kar ederek sattı çoğu zaman. En son ne oldu bilmiyorum. Yani demem o ki konuyu açan arkadaşın sizden istediği 5000TL'ye araba tavsiyesi. Varsa önerebileceğiniz bir model yazın. Yoksa git bisiktlet al, yok motor al, kaykay al gibi gereksiz postlara lüzum yok bence.

aynen abi ya ben araba alacam motor yada bisiklet alacam demiyorum ki bu kadar biriktirdim araba almak istiyorum her gün bu soğukta okula otobüsle gelip gitmekten bıktım çok sağol bu konuda açıklama yaptığın için tşk ederim

• Skoda Favorit ya da Maruti.

Yalnız piyasa yükseldi.

Bi ara 3.000-4.000'e yürür bulunuyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Skoda Favorit ya da Maruti.

Yalnız piyasa yükseldi.

evet arabalarda fiyat artmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Skoda Favorit ya da Maruti.

Yalnız piyasa yükseldi.

evet arabalarda fiyat artmış

Eski arabalar hobim.

Param olsa Skoda,Lada,Renault,Tofaş hepsini toplarım

Tam ideal şehiriçi araçlar

• http://forum.donanimhaber.com/m_50866743/tm.htm

Bahsettiğim konu bu. İnceleyebilirsin. Senin fiyat aralığın için uygun araçlar hakkında incelemeler ve yorumlar da var. Yararı olur.
  • 7000 lira civarına çıkılablirse palio van fiesta van tarzı en azından modeli yüksek araçlar alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.