Arkadaşlar merhaba geçen hafta tam otomatik bir kahve makinesi aldım homend 5008h fakat atık kutusunun sulu olduğunu fark ettim ve latte , cappucino gibi farklı kahveler aldığım için belki bu kahveleri yaparken sulu bırakmıştır diye düşünüp atık haznesini temizleyip tek 80ml espresso aldım ve atık haznesine baktığımda yine suluydu. Acaba pompa yeterince basınçlı değil mi? Yani sıkıştırma oranı kötü mü makinenin? Bu bir sorun mu garantiye göndersem mi sizce?
İSTANBUL MALTEPE 400-550 BİN ARASI EV
Arkadaşlar merhaba tercihen sahil tarafında küçük bir 2+1 giriş kat olmayan 1. kattan başlayan ev tavsiyeniz var mıdır ? başka semt ilçe tavsiyeleri de olabilir.
Soğuk cüzdan hakkında sorular
arkadaşlar merhaba öncellikle kripto para saklama üzerine temel bir kaç soru sormak istiyorum.
1- cüzdan türlerinden soğuk depo dediğimiz flash bellek tarzı bir cihazda sakladığımız şey aslında kripto paramız değil ama onun private key (şifresi) yani değil mi ?
1.1 O zaman bizim kripto paramız nerde duruyor ?
1.2 Bu kripto para elinde bu flash (soğuk depo) olmayan biri tarafından hackelenebilir mi?
1.3 elimizdeki flash(soğuk depo) kaybolursa kripto paramızda gider mi yoksa private key e bir yere not aldık ama elimeizde soğuk depo yok bu durumda kripto paramıza ulaşabilir başka bir cüzdana transfer edebilir miyiz?
2- Soğuk depomuzdaki kripto paramızı sıcak cüzdana ya da borsadaki cüzdana transfer etmek istediğimizde bu soğuk depoya ait şirketin programı filan mı var onu mu kullanmak zorundayız ? yani 5 yıl sonra çekmek istiyorum soğuk depodan kripto paramı ama bu soğuk depo şirketi battı ya da yazılım desteği artık yok. Böyle bir durum olabilir mi?
2.1 En çok kullanılan soğuk depo markası nedir acaba ?
2.2 cüzdandan cüzdana transferde başarısızlık ya da paranın kaybolması olası mı ?
2.3 aynı soğuk depo cüzdana farklı paralar konabilir mi ? Mesela bitcoin, btt , monero, litecoin etherum vs. Atabilir miyim ?
3- Hot wallet olarak exodus ya da electrum gibi büyük şirketlerden hot wallet aldım yani privat key aldım bu şirketler 5 yıl sonra batarsa , kepenk kapatırsa benim hot wallet da yalan olur mu ? yani kriptolar da memintoymuş olur mu? :)
şimdiler cevaplar için teşekkürler.
pratik kripto para saklama ve nakite çevirme yolları üzerine sorular
arkadaşlar merhaba öncellikle kripto para saklama üzerine temel bir kaç soru sormak istiyorum.
1- cüzdan türlerinden soğuk depo dediğimiz flash bellek tarzı bir cihazda sakladığımız şey aslında kripto paramız değil ama onun private key (şifresi) yani değil mi ?
1.1 O zaman bizim kripto paramız nerde duruyor ?
1.2 Bu kripto para elinde bu flash (soğuk depo) olmayan biri tarafından hackelenebilir mi?
1.3 elimizdeki flash(soğuk depo) kaybolursa kripto paramızda gider mi yoksa private key e bir yere not aldık ama elimeizde soğuk depo yok bu durumda kripto paramıza ulaşabilir başka bir cüzdana transfer edebilir miyiz?
2- Soğuk depomuzdaki kripto paramızı sıcak cüzdana ya da borsadaki cüzdana transfer etmek istediğimizde bu soğuk depoya ait şirketin programı filan mı var onu mu kullanmak zorundayız ? yani 5 yıl sonra çekmek istiyorum soğuk depodan kripto paramı ama bu soğuk depo şirketi battı ya da yazılım desteği artık yok. Böyle bir durum olabilir mi?
2.1 En çok kullanılan soğuk depo markası nedir acaba ?
2.2 cüzdandan cüzdana transferde başarısızlık ya da paranın kaybolması olası mı ?
3- Hot wallet olarak exodus ya da electrum gibi büyük şirketlerden hot wallet aldım yani privat key aldım bu şirketler 5 yıl sonra batarsa , kepenk kapatırsa benim hot wallet da yalan olur mu ? yani kriptolar da memintoymuş olur mu? :)
şimdiler cevaplar için teşekkürler.
LENOVO IDEAPAD FLEX 5 AMD RYZEN 5 4500U
Bu bilgisayarın ana konusunu bulamadığım buraya konu açtım. Geçen hafta mediamarkt'tan bundan. Amdlisini bulmak çok zor. Bilgisayar klavye olarak çok,güzel ve ergonomik bence, kasa kaliteli, hoparlörleri çok net, dokunömatiği ve de kalemi de gayet başarılı.
Lakin benim kullanıcılara özellikle sormak istediğim bir konu var. Tablet modunda kullanırken çok ısınıyor gibi alet hem de hafif işlerde kullanırken bile. Yani arkası hatta ekran bile bir nebze ısınıyor. Bu ısınma sorunu sizde de oluyor mu ve çözüm için,bir şeyler yapıuot musunuz, yoksa takılma kullanmana devam et mi dersiniz ?
Vodafone Yanımda uygulaması açılmıyor. (Lg g7 telefon)
|
|
140-150 bin Premium araba tavsiye
|
Android için stabil online müzik dinleme programı
|
|
AB |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 377
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.044 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası