Uygulamayı kaç kere kaldırdim tekrar kurdum bir sey degismedi. Tum izinleri actim /kapadim yine bir sey degismedi. Yanimda uygulamasini kuruyor acmaya calistigimda kirmizi ekran geliyor tamamen kirmizi yazi filan yok ortada beyaz nokta gibi bir cizgi gibi bir sey takilip kaliyir orda. Bir kac bayiiye sordum telefonla ilettim ama neden oluyor acaba ? Boyle bir sey yasayan var mi?
İnternet ten eski uygulma apk indir kur sonra play store den güncelle
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
İnternet ten eski uygulma apk indir kur sonra play store den güncelle
Tesekkurler aklima gelmemisti oyle yapmak. Eski versiyon bir apk indirdim ne olur ne olmaz diye guncellemedim de kullaniyorum yani :)
Arkadaşlar selamlar. Pazartesi günü annemin hattını Türk Telekom'dan Vodafone'a geçirttim(ki buralarda yazılan şikayetleri yeni okudum. Umarım hata yapmadım. Konum Antalya, Merkez). Yarın kısmetse hat açılıyor. Lakin ilk problemi Vodafone Yanımda app'i ve web sitesi ile yaşıyorum. Telefonum Iphone Xr. App, beyaz ekranda takılı kalıyor. App Store'daki yorumlar da bu yönde. Ayrıca web sitesinde de Online İşlemler sayfası açılmıyor. Bu yaşadıklarım bana mı özel yoksa başka yaşayanlarda var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme