Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce merkezi kalorifer sisteminden doğalgaz kombi ye geçiş yaptık. Evim 4+1 165-170 m2. 3 cepheli ısı yalıtımlı. Peteklerin üst kısımları çok güzel ısınırken alt kısımları ısınmıyor baya sıcaklık farkı oluşuyor alt ile üstü arasında. Üst taraf 42 derece iken alt taraflar 34-36 arası. Kömürlü kazanda iken sorun yoktu. Petekler tek taraflı bağlanmış. altlı üstlü diye. Değiştirsek ikisi alt ve ya giriş üst çıkış alt diye faydası olur mu acaba?
Dsmart Fiber Kullanan var mı?
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce Dsmart adsl ile birlikte Dsmart tv abneliğim vardı. Süresi dolunca aboneliği iptal ettirmiştim. Dsmart Adsl interneti yaklaşık 4 yıl kullandım ve bir sorun yaşamamıştım. yeni evde daireye kadar fiber hattım var. Dsmart Fiber kullananlar var mı acaba? 100 mb fiber + dsmart tv aboneliği 200 tl.
Arkadaşlar hayırlı günler. Eve ilk kez kombi alacağız. Bir kaç firma ile görüştüm. hepsi bir modeli övüyor. ev yaklaşık 160-170 m2. Soğuk bir memleketteyim. Diğer komşular 13 bin lira civarı Alarko seradens süper 24 kw modelini taktırdılar. Takan kişi tanıdık bir firma. Yan komşunun akrabası. diğer markalar daha uygun fiyat olarak ne tavsiye edersiniz.
Yeni Android oyunum. Unity Engine
|
Msi gs70 stealth Hdd sesi sorunu?
|
Nintendo 3ds yardım.
|
Airties Rt 205 Yazılım Güncelleme Sorunu.
|
Laptop Ekran kartım çok ısınıyor
|
Notebook ekran kartı sıcaklık sorunu yardımmm
|
Termal Macun Tavsiye..
|
Meslek: Bilişim Teknolojileri Öğrt.
Monster Tulpar T7. v20.3 Ford Kuga Stline |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 231
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 8.069 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri