|
Laptop Ekran kartım çok ısınıyor
-
-
Sogutucu tam oturmamis olabilir ayrica fanin calistigindan emin olun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğutucuyu gayet iyi oturttum onda sorun yok. İşlemciyi değiştirmiştim 2.26 dan 2.93 lük bir işlemciye geçtim notebook umda. Bu değişim ekran kartının ısınmasına neden olurmu acaba? işlemci de ekran kartıda aynı fanı kullanıyor. -
Fan dengesiz çalışıyor olabilir ekran kartı değil işlemcinin biraz ısınması gerekir,tam tersi olmuş buda demektirki fanla alakalı bir durum tekrar gözden geçirin. -
İşlemci değiştirmeden önce normaldi anlamadım gitti neden işlemci değilde ekran kartı çok ısınıyor. Driverin Son güncellemesini de yaptım. Termal macunu da düzgün bir şekilde sürdüm. Bir sorum olacak termal macun yerine termal pad kullansam acaba etki edermi? -
Sürdüğün termal macunun miktarı da çok önemli eğer fazla sürersen yine problem çıkarıyor. Sürdüğün zeminin 3/1 i kadar yeterlidir fazla sürmüş olabilirmisin? -
bios güncellemesi yapmayı deneyin -
Resimler ekledim.Bu şekilde sürüp kapattım.
Soğutucunun üzerindeki termalpad çok yumuşamıştı bu yüzden onun yerine termalmacun sürdüm. termalpadin olduğu kısım chipsete denk geliyor.Siyahlı kısım ise ekran kartının üzerine.
-
yokmu anlayan? -
Merhaba konu çok eski ama benim de basima geldi
kankan44 dostum ne yaptin sorunu nasil halletin ?
Ekledigin resimlere bakilirsa ayni bilgisayar sogutucu
acer aspire v3-571G
ayni sorun benim de basimda
Ne yaptiysam care olmadi
3 tane yedek sogutucu fan var 2 si yeni onlarida taktim
Kac kere macun da yeniledim
az veya cok ama hic biri ise yaramadi
acilir acilmaz sicaklik 50'iler 70 derecelere firliyor
-
Şu laptop mu: Böyle bir laptopa sıvı metal bile sürsen fayda etmez. Çünkü alt kapağında sıcak havayı dışarı atacak neredeyse hiç delik yok. Ya alt kapağı komple söküp soğutucu üzerinde kullanacaksın ki risklerine karışmam, ya da alt kapakta işlemci ve ekran kartının temas olduğu yerlere matkap gibi bir şey kullanarak ufak birçok delikler açacaksın, altında yine soğutucuyla kullanmaya devam edeceksin. Bu laptop kolay kolay soğumaz.
Laptop Reparatur Handy j500j500youtubeModel P5WS0 .Disassembly Acer Aspire 5755G,Easynote New Series Laptop Reparatur wechseln Tamir Mainboard Replace Tutorial (Guide) Wie Nasıl fan cleaning ,Lüfter Reinigung video link http://youtu.be/i7Ev0AepAmY, Demontage,disassembly,Change Motherboard .Installation Wechseln Installation.this Video shows how to replace / Remove PB EasyNote NS11HR ,Aspire 571g,Acer Aspire V3-531,v3-573g,v3-771g,v3-531g, v3-571G,V3-551G,471G,Aspire 5750G ,Easynote TS11HR ,EasyNote TSX,EasyNote TS44hr, EasyNote TE,EasyNote TL,EasyNote LE ,EasyNote LS,EasyNote NE, EasyNote LK, Acer Aspire Series Intel , Amd , Nvidia ,Ati HD Replace Keyboard Video link http://youtu.be/2BaSFXbHf1U You are performing this repair at YOUR OWN RISK!!!https://www.youtube.com/watch?v=yeMpofmHzoU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 30 Nisan 2022; 12:37:25 >
Benzer içerikler
- american megatrends nedir
- java error code 1603
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- klavye i harfi yazmıyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- ekran videosu alma
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
- internetim çok yavaş
- laptop menteşe tamiri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X