Şimdi Ara

Ekran kartım çok ısınıyor fan yavaş dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar fx 5500 ekran kartı kullanıyorum bazen fan dönmüyor takılıyor elimle cevirince düzeliyor. elimi ekran kartına değdirdiğimde çok sıcak fan dönüyor ama fana elimi değirdiğimde hızlanıyor 2~3 dk sonra tekrar yavaşlıyor ve hafif ses çıkarıyor açtım temizledim aynı ama fanın içini açamadım sizce ne yapmalıyım ?

• Fanın kablolarında bir sorun olabilir mi acaba yada yeni bir fan alarak bu sorundan kurtulabilirsin diye düşünüyorum
  • peki bu yeni fan fiyatı ne kadardır acaba ?
  • fiyatları 30'dan başlıyor 100-200 devam ediyor
  • senin ekran kartına göre fan biraz zor fan yerinehttp://www.hepsiburada.com/Liste/galaxy-nvidia-fx5500-256mb-128bit-ddr-directx-90-agp-8x-ekran-karti-55xed8tdfa/ProductDetails.aspx?productId=bd54471&categoryId=204 bu ekran kartını al fan 40 liraysa bu 58 lira hem garantisi olur hem daha iyi sogutur senin elindeki ekran kartı belli olmaz 2 gün sonra bozulur verdigin fan parasına yazık olur
  • fanın merkezini örten etiket var...
    onu yarım söküp kaldır, tamamını sökme...
    açılan boşluğa önce 5-6 damla kolonya damlat...
    fanı elinle çevir, dönerken pislikleri atsın...
    daha sonra birkaç damla makina yağı damlatıp deliği kapat...
    fan daha düzgün dönecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

30-40 liraya galiba soğutma seti aldırcaklar sana. Fx5500 için en pahalı 10 liraya fan bulursun.

quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr
    fanın merkezini örten etiket var...
    onu yarım söküp kaldır, tamamını sökme...
    açılan boşluğa önce 5-6 damla kolonya damlat...
    fanı elinle çevir, dönerken pislikleri atsın...
    daha sonra birkaç damla makina yağı damlatıp deliği kapat...
    fan daha düzgün dönecektir...

Adam isi bilmedikten sonra yukaridaki 2 tavsiyeden baska sacma seyler yazacaktir. 10 liraya degil 5 liraya bile var. bu iki yazidan baskasini kale alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız sıvı soğutma sistemi alırım be o paraya :D şaşırdım bi anda ekran kartını açtım fanını temizledim makina yağı yokdu zeytin yağı damlattım xD napm bozuluyorsa simdi bozulsun zaten pc değiştirecem gelecek ay beni idare etsinde yorumlarınız için çok teşekkür ederim ... şuan iyi dönüyor fakat arada sırada ses çıkarıyor o kadarda olsn bunada şükür ...
  • arkadaşlar ne 50 si ne 10 u nerde yaşıyosunuz siz?

istanbuldaysan git karaköye veya yazıcı oğluna 1 bilemedin 2 liraya alırsın, ayrıca yüzeysel temizlik kısa süre işe yarar ancak brkaç zaman sonra yine ses yapacaktır ara ara temizlik şart, yada yeni fan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.