ne istediğini bilmeyen birine monitör tavsiyesi
merhaba, uzun süredir hem iki farklı ekranda işlemlerimi yapmak hem de laptopun 14" ekranında oyun oynarken keyif alamadığım için bir monitör bakıyordum. hiç bir fikrim olmadığı için işin içinden çıkamadım. asus g14 3060 gpu lu laptopum mevcut, yüzde 50-60 oyun oynuyorum kalan sürelerde ofis işleri ile uğraşıyorum büyük ekran işime çok yarıyor. film vs nadir izliyorum tabi laptop ekranı olduğu için bu oranım da artabilir monitör ile. belli bir bütçem yok. 32" civarı qhd bişey alayım diye düşündüm. aşırı fps gerektiren a++ oyunlar pek oynamıyorum lol vs tarzı oyunlar oynarım genelde.
tavsiyelerinizi alabilir miyim.
yakın bir arkadaşım tam senin aradığın monitör diye gigabyte m32qc önerdi çok emin olamadım .
Windows pin kullanılamıyor hatası
Bu gün yanlışlıkla başlangıç seçeneklerinden pin uygulamasını iptal ettim diye tahmin ediyorum, Windows hesabıma giriş yapamıyorum. Pin kodu uygulaması olmadığından pin kodu girmiyor, parmak izi de çalışmıyor. Güvenli moda vs de hiç bi şekilde giremedim. Yardımcı olabilecek var mı? Çok sıkıntılı bi durumdayım hemen açmam gerekiyor
İmei klonlanması
Merhaba arkadaşlar 3 ay kadar önce bir Telekom bayiinden faturalı ve garantili olarak sıfır aldığım se2020 telefonuma bu gün cihazınızın imei klonlanmıştır şeklinde mesaj geldi. E-devletten kontrol ettim orda da imei klonlanmıştır diyor. Olm etapta neler yapmam lazım internette bilgi karışıklığı var. Karakola gitmeyi muhakkak düşünüyorum sıkıntı yaşamamak için. Telefonun kapanmaması için nasıl bir süreç izlemeliyim
Başıma gelen ilginç dolandırıcılık
|
|
Telefon sim kartı görüyor, şebeke bulamıyor
|
|
Lpg depo büyüklüğü sınırı
|
Toyota auris lpg önerisi hangi marka ve neden?
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 346
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 35.879 (Bu ay: 618)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 167 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware