Şimdi Ara

İmei klonlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 ay kadar önce bir Telekom bayiinden faturalı ve garantili olarak sıfır aldığım se2020 telefonuma bu gün cihazınızın imei klonlanmıştır şeklinde mesaj geldi. E-devletten kontrol ettim orda da imei klonlanmıştır diyor. Olm etapta neler yapmam lazım internette bilgi karışıklığı var. Karakola gitmeyi muhakkak düşünüyorum sıkıntı yaşamamak için. Telefonun kapanmaması için nasıl bir süreç izlemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatura ile aldığınız yerden tek hat üzerine açtırabılırsınız ama o telefon daha satamazssınız cunku tek hat üzerine actıracaksınız actırmazsanız ıse kapanır

• IMEI attır. Tek hatta açtırmak geçici çözüm. Telefonu başka hatla kullanamıyorsun. Hangi numaraya eşlestirdiysen o numaraya çakılı kalıyor, ileride değiştiremiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Nisan 2021; 9:5:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
  • Burda bilgi bulunsun diye yazıyorum. Üretici firmaya faturayı gönderdik eşleştirme yaptılar. E devletten görünüyordu. Bir süre sonra sanırım klonlanan cihazı iptal ettiler. Suan klonlu görünmüyor telefonum. Başka hatla da sorunsuz kullanabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capoeirista C kullanıcısına yanıt
    Sizin telefon BTK sistemindeki bir hata nedeniyle klona düşmüş sanırım, sistemsel hata giderilince telefonun klon kaydı kalkmış.
    Yoksa BTK o klon kaydını hi bir şekilde kaldırmıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Nisan 2021; 9:23:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İMEİ KAYDI YURTDIŞI PASAPORT
    13 yıl önce açıldı
    İmei Kopyanlanmış
    4 yıl önce açıldı
    İMEİ KAYDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.