Yamaha RX-V6A ve Plan
Evin bir odasina sinema sistemi kurmayi planliyorum. Ilk olarak projektör (Epson EH-TW6250) aldim, projektörün sesiyle kullanmaya basladim. Odayi her ay yavas yavas tamamlamayi düsünüyorum. Bu yüzden sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var.
Biraz arastirma ile avr icin Yamaha RX-V6A gözüme kestirdim su ara amazonda gayet güzel indirim var daha siparis etmedim. Kullanan ve tavsiye eden olursa alacagim ya da farkli önerilere acigim. Ancak hangi ses sistemini sececegimi bilemiyorum. Anladigim kadariyla kafama göre avr ye ses sistemi alamiyorum, belli degerlerine bakip secmem gerekiyor. RX-V6A icin önereceginiz ses sistemleri ne olabilir? Ilk olarak Bass ve Center mantikli olacak gibi, olursa ön taraflar ile gayet memnun eder.
Ilerleyen zamanlarda arka ikili icin ve en sonra üste cift takmayi planliyorum.
Odanin plani bu icinde eski esyalar ve onlari sattiktan sonrasi icin de boyama ve ses izolasyonu yapacagim
Bir diger soru da projektörü duvara yansitiyorum ve duvarin boyanmasi gerekiyor cok fazla leke var. Tavandaki borular ve elektrikler de farkli yerlerden gidecek. Karanlik ortamda cok fazla rahatsiz etmedi ya da düz beyaz renk olsaydi da ayni kalite olur muydu bilmiyorum. Tavsiyeniz duvari beyaza boyayip kullanmak mi olur yoksa perde mi? Perde olursa 160" bulmak cok zor 150" yapilabilir gibi. Odanin cevresini kapatirken biraz bosluk birakip kablolari ordan gecirip oda görüntüsü gayet güzel olabilir. Perdeyi bu sekilde monte edebilirsem istedigim sonuc olur gibi. Bunun gibi örnekler var mi yapan?
Lütfen Yardim! HTPC kasa sistem toplama
|
Amazon Kindle Fire HDX
|
Cooler Master Elite 130 için sistem toplamak
|
kendimi yaziya verdim
|
Avusturya telefon kampanyaları
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.623 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar