Merhaba arkadaşlar daha önce açmış olduğum
Bu konuyu güncelledim yine aynı sistem üzerinden bu sefer Essence 7.3 - SevenSigns paketinin kurulumunu anlatıyor olacağım.
1-Öncelik ile Client (Ana Oyun) İndirelim 3 link den herhangi birini indirebilirsiniz.
2-JAVA JDK17 yi bilgisayarınıza kurmanız gereklidir.
https://www.mediafire.com/file/v00fudghduw1z3m/L2JSevenSing.rar/file
https://www.openlogic.com/openjdk-downloads
3- Hazırlamış olduğum Server files Dosyasını indirmeniz gerek. Dosya içerisinde bulunan system.rar ı çıkartıp client system ile değiştirmeniz gerekmektedir.
4- Start_Servers.bat dosyasını çalıştırarak sistemin açılmasını beklemeniz gerek.
İşlemler bu kadar artık oyundasınız. Oyun hesabı açmak için giriş ekranından direk rasgele bir hesap oluşturarak giriş yapabilirsiniz otomatik olarak hesap oluşturacaktır.
Çalıştığına dair videoyu da paylaşıyorum.
Herkese iyi oyunlar dilerim...
Merhaba arkadaşlar forumda Lineage 2 kısmı ölmüş biraz canlandırmak istedim. Meraklısı için Lineage 2 Java server en basit kurulum şeklini paylaşıyor ve anlatımını yapıyorum.
1.Öncelik ile En son Lineage 2 Client i olan Lineage II EU 338 Full Client indirin.
2.Daha sonra hazırlamış olduğum L2J Spp-Mobius Master Class Repack dosyalarını indirin.
3.Master Class Repack dosyalarını klasöre çıkartın ve içerisinde bulunan system.zip dosyasının içeriğini indirmiş olduğuınuz client'in system dosyası ile değiştirin. (L2.ini dosyası local sunucuya göre ayarlı)
4.Oyunu L2.exe den açıp ayarlarınızı yapın.
5.Master Class Repack da bulunan Start_servers.bat dosyasını çalıştırın ve L2J Server Emulatörünün açılmasını bekleyin. (Aşağıda ki resimde olduğu gibi bir ekran ile karşılaşıncaya kadar bekleyin)
6.Oyuna giriş yapabilirsiniz. Account oluşturmaya gerek yok ilk giriş yaptığınız bilgiler Account bilgileriniz olarak Databese kayıt olacak şekilde ayarlandı.
Oyunda server ayarları Rate,Npc vb yapılmıştır ek olarak herhangi birşey ile uğraşmanıza gerek yok gir oyna şeklinde ayarlanmıştır (Merak edenler için oyun sunucu ayarları JMaster\game\configGameserver içindedir Server.ini dosyasını değiştirmeyin aksi taktirde sunucunuz çalışmaz.)
Yapamayanlar için bu konu başlığı altında yardımcı olmaya çalışacağım herkese iyi oyunlar dilerim.
Lineage 2 Prelude of War Java Server Files
|
Lineage II: Infinite Odyssey (Java Server L2J-Mobius)
|
Lineage 2 Lindvior Java Türkçeleştirme Projesi
|
|
[Yardım]Lineage 2 Java Server High Five
|
[Yardım]Lineage 2 Java Server High Five
|
|
Meslek: Bilişim
İlgi Alanları: Muzik Bilgisayar Sinema
Revolution Production |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.288 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun