Double teyp için harici mikrofon
Megane 2 HB aracım için drivetec dc-716 marka model bir bluetooth özellikli double teyp aldım, cihazın dahili mikrofonu ön yüzünde olmasına rağmen normal oturuş pozisyounda ses karşı tarafa kısık ve çok ortam sesiyle gidir. Cihazın arkasında harici mikrofon girişi için 3,5mm jak mevcut bende buraya takacağım bir mikrofonu sol ön direğin tavan ile kesiştiği bir yere monte etmek istiyorum. Sorun şu olacak basit 20₺ 30₺ fiyatlara telefonlar için satılan harici mikrofonlar benim işimi görebilir mi, yoksa daha farklı ürünmü almalıyım. Mikrofonların kabloları kısa gelmesi durumunda normal bir elektrik kablosuna ek yapar gibi yapabilir miyim? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
Megane 2 authentique sis farı yapımı
Megane 2 authentique aracım var benden önceki sahibi büyük ihtimal airbag sargısımndan dolayı far kolunu ön sis farı özelliği olan kol ile değiştirmiş.Tesisat bilgim pek yok forumdan okuduğum kadarıyla sadece kolun olması yetmiyor sargınında ona göre olması gerekiyor ve beyinden de açtırmak gerekiyormuş. Sis farı ve çerçeveyi aldığımızı sayıyorum. Birkaç sorum olacak;
* Bu aşamalar haricinde bilmem gereken başka birşey varmı?
* Beyinden sisi açtırmak için servis ne kadar istiyor yada benim bu işi öğrenebileceğim bir kaynak varmıdır.
* Bu kadar uğraşmayıp geri sis tesisatına bağlasam fazla yüklenmiş olurmuyum? Ön arka ampül tiplerini ne almam gerekir yüklenme olmaması için? Bu işlem için kaynak verebileceğiniz konu var mıdır?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Pandemi sürecinde aracımda değişiklikler yapmak konusunda biraz hevesliyim heyecanımı mazur görün.
Megane 2 Tavan Lambası Açma Kapama Düğmesi
Megane 2 aracımın tavan lambası açma kapama düğmesinde çatlaklar ve kırıklar oluştuğundan dolayı rahat kullanılmaz duruma geldi. Webte takım set olarak tavan lambası tertibatı satıyorlar ancak benim sadece düğmeleri değiştirmem hem işimi çözecek hem daha ekonomik olacak. Bu parçayı nereden bulabilirim konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdilik epoksi ile yapıştırdım ancak ileride tekrardan ihtiyacım olabilir.
Tavan lambalarında tercihiniz led mi oluyor? Ben led kullanıyorum önerebileceğiniz ürün varmıdır?
|
Sabit telefon kulaklık
|
iphone geri yüklenemedi
|
markofoni iphone kulaklık
|
AppStore Uygulamaları Güncelleyemiyorum
|
Fabrika ayarlarına dönmek sorunu
|
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.178 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar