Şimdi Ara

Double teyp için harici mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 2 HB aracım için drivetec dc-716 marka model bir bluetooth özellikli double teyp aldım, cihazın dahili mikrofonu ön yüzünde olmasına rağmen normal oturuş pozisyounda ses karşı tarafa kısık ve çok ortam sesiyle gidir. Cihazın arkasında harici mikrofon girişi için 3,5mm jak mevcut bende buraya takacağım bir mikrofonu sol ön direğin tavan ile kesiştiği bir yere monte etmek istiyorum. Sorun şu olacak basit 20₺ 30₺ fiyatlara telefonlar için satılan harici mikrofonlar benim işimi görebilir mi, yoksa daha farklı ürünmü almalıyım. Mikrofonların kabloları kısa gelmesi durumunda normal bir elektrik kablosuna ek yapar gibi yapabilir miyim? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefer34 -- 5 Ocak 2021; 1:22:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Double Teyp için Harici Mikrofon Rehberi

Çoğu araçta bulunan double teypler, araç içi iletişim ve eğlence için vazgeçilmez cihazlardır. Ancak zamanla double teyp mikrofonu sorunları ortaya çıkabilir ve bu da görüşmelerde anlaşılma sorunlarına yol açabilir.

Double Teyp Mikrofon Sorunu Çözümleri

Double teyp mikrofon sorunlarının çözümü için ilk adım, sorunun kaynağını belirlemektir. Sorun mikrofonun kendisindeyse, harici bir mikrofon kullanarak sorunu giderebilirsiniz.

Harici Mikrofon Bağlama

Harici bir mikrofon bağlamak nispeten kolay bir işlemdir. Genellikle araç multimedya sistemine 3,5 mm jak üzerinden bağlanırlar. Bazı mikrofonlar Bluetooth bağlantısı da destekleyebilir.

Android Multimedya Mikrofon Sorunları

Android tabanlı araç multimedya sistemlerinde de mikrofon sorunları görülebilir. Bu sorunlar genellikle yazılım güncellemeleriyle veya harici bir mikrofon kullanılmasıyla çözülebilir.

Oto Teybe Mikrofon Bağlamak

Oto teybe mikrofon bağlamak için gerekli adımlar araç modeline göre değişebilir. Genellikle mikrofon jakı teyp üzerinde veya direksiyon simidinin yanında bulunur. Kullanım kılavuzunuza başvurarak doğru bağlantı yöntemini öğrenebilirsiniz.

Araç Multimedya Mikrofonu

Araç multimedya mikrofonları, araç içi iletişim ve çağrıların netliğini artırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu mikrofonlar genellikle çift teyplerle uyumludur ve gelişmiş gürültü önleme özelliklerine sahiptir.

Önemli İpuçları

• Harici mikrofon kullanırken, mikrofonu ağzınıza yakın tutarak en iyi ses kalitesini elde edin.
    • Mikrofon kablosunun hasar görmediğinden emin olun, çünkü bu bağlantı sorunlarına yol açabilir.
    • Araç multimedya sisteminizin yazılımını düzenli olarak güncelleyin, çünkü güncellemeler mikrofon sorunlarını giderebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence iyisinden bir laptop mikrofonu bile alsanız olur boyut bakımından. Tabi benim fikrim bu denemedim bir yerde. Dün akşam bende dc 725 modelini sipariş verdim laguna 2 için. Bende yaparım heralde harici mikrofon.
  • konudan bağımsız, double teypin adı niçin double teyp? bantla falan mı alakası var (double-sided tape)

• Merhaba, kabloyla uzatabilirsiniz. Problem olmaz, yalnız kalın elektrik kablosu yerine 12 volt taşıyan ince kablolar olabilir. cat6 kabloları sıyırıp 2 rengini kullanabilirsiniz.

Ben güvenlik kamerasına ekledim mikrofonu. Cat 6 ile taşıdım 20 metre kadar.

Mikrofonu da, elektronikçinin birinden almıştım.

Yine bir mikrofon alıp xiaomi yi aksiyon kameraya eklemiştim.

Kabloları uzatırken, lehimle yapmanız kaliteyi artırabilir.

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

tam bilmiyorum ama, tahminimce iki teyplik yer kapladığı için mi double dediler acaba. Hani tam alt üst iki teyp kısmına denk geliyor gibi ya o yüzden olabilir diye düşünüyordum açıkcası.

• VideSupra kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, kabloyu uzatma konusu emin olmadığım bir konuydu.
    Telefonlar için olan harici bir mikrofon ile deneyeceğim sıkıntı olmaz herhalde.
  • harici bir mikrofon aldım taktığım zaman cihaz üzerindeki mikrofonu iptal ediyor ancak harici mikrofondan da ses almıyor, mikrofonu farklı yerlerde denediğimde çalışıyor neden olabilir?

Telefonlar için olan dönüştürücü olmadan taktığımda bu sefer hiç görmedi harici mikrofonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nefer34

harici bir mikrofon aldım taktığım zaman cihaz üzerindeki mikrofonu iptal ediyor ancak harici mikrofondan da ses almıyor, mikrofonu farklı yerlerde denediğimde çalışıyor neden olabilir?

Telefonlar için olan dönüştürücü olmadan taktığımda bu sefer hiç görmedi harici mikrofonu.

hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi şuan aynı teyipte bende sorun yaşıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.