49WL95C-WE IPS PANEL DEĞİŞİMİ yardım
49WL95C-WE IPS PANEL kırıkdı şuan kullanıyorum ama çok can sıkıcı bu paneli bulma şansım varmı bil hassa izmir de
astarı yüzünden pahalıya mı malolur.Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler
Redotpay ile Apple Pay Kullanmak
herkese selam apple pay trde çok basit kullanma şekli mevcut
redotpay uygulamasını kurup telefonu ayarlardan başka ülke konumuna getirip(dil ve bölge den ben birleşik krallık yaptım) redotpay bilgileri girip hesap açıyoruz.daha sonra sanal card oluşturuyoruz.10 dolar bir kereye mahsus card parası alıyor(bazen kampanya ile 5 dolar oluyor) kripto cüzdandan usdt gönderiyorsunuz hesaba gönderirken kart parasınıda hesap ederek gönderin.kart oluştuğunda cüzdana ekleyin ve harcamaya başlayın.Sıfır komisyon kesiyor.kendim kullanıyorum sorun yaşamadım.referans kodu ile yaparsanız banada faydası olur.
referans kodu ywt5p
referans linki=https://www.redotpay.com/en/invite/?referralId=ywt5p
herkese selam şuan kullandığım cihaz logitech z5500
uygun olarak Polk Audio Magnifi Max AX SR 7.1.2 Dolby Atmos / DTS:X Soundbar
bu cihazı gözüme kestirdim ancak dinleme şansım olmadı amazon us taki yorumlara baktım biraz tr de en uygun 38 bin civarı ancak y.dışında çok daha düşük fiyat ancak gönderim yok
fikirlerinizi öğrenmek istiyorum z5500 den sonra bu cihaz olurmu
Arkadaşlar samsung q990c 11.1.4 olanı mediamarketten teşhir ürüne pazarlık yaptım 29250 ye şansıma kapalı kutu çıktı 1 adet ve satın aldım.Biraz kullanıp deneyimlerimi paylaşıcam.şimdilik memnunnum hem film hem müzik dinlerken bir hayli keyifli
Xbox one en iyi iptv player
|
DXK18ZS-3 NASILDIR?
|
|
LCD MONİTÖR ARIZASI YARDIMMMMM
|
hakancivanlı 05546603151 |
alışveriş yaptıklarım-eerdem nzxt kasa aldım.s.sali06 n93 aldım İLETİŞİM--05546603151 |
Dagda üç beş Koyun sürüsü Tutturmus bir kürdistan Türküsü, Eline almis Bayrak diye bir Masa örtüsü, Satsan BES para etmez ne ÖLÜSÜ ne DIRISI, Soyu soysuz olan sensin Toprak Senin neyine, Itle Itlik yapip Kafa tutma Beyine, Anlasa dedigimi sokaktaki KÖPEK aglar HALINE, Duy ulan SOYSUZZZ "NE MUTLU TÜRKÜMMM DIYENE." |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 342
İkinci El Bölümü Mesajları: 269
Konularının görüntülenme sayısı: 20.208 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El