Şimdi Ara

Xbox one en iyi iptv player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
20.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar ve kullanımlardan sonra denk geldiğim duplexplay bir hayli kullanışlı bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist76 -- 4 Eylül 2022; 17:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox için En İyi IPTV Player'lar

Xbox konsolları, kablosuz bağlantı veya kablolu Ethernet bağlantısıyla IPTV (İnternet Protokolü Televizyonu) hizmetlerine erişmenize olanak tanır. Xbox için çeşitli IPTV uygulamaları mevcuttur ve hangisinin sizin için en uygun olduğuna karar vermek zor olabilir.

Xbox IPTV Kurulumu

Xbox'ta bir IPTV uygulaması kurmak basittir. Microsoft Store'u açın, "IPTV" veya "IP TV" araması yapın ve istediğiniz uygulamayı seçin. Uygulamayı kurduktan sonra, IPTV sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adı ve parolayı girerek oturum açın.

Xbox IPTV Uygulamaları

Mevcut en popüler Xbox IPTV uygulamalarından bazıları şunlardır:

• Smart IPTV: Geniş bir kanal yelpazesi ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.
    • OTT Navigator: Canlı TV, VOD ve Kaydırılmış TV dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunar.
    • IPTV Smarters Pro: Çapraz platform desteği ve özelleştirilebilir bir oynatıcı sunar.
    • Perfect Player IPTV: Hızlı ve duyarlı bir arayüze sahip ücretsiz ve açık kaynaklı bir uygulamadır.
    • Kodi: Çok sayıda eklenti ve özelleştirme seçeneği sunan güçlü bir medya oynatıcısıdır.

Xbox Series S IPTV Kurulumu

Xbox Series S konsolunda IPTV kurulum süreci Xbox One ile aynıdır. Microsoft Store'dan bir IPTV uygulaması indirin, kurun ve IPTV sağlayıcınızın kimlik bilgilerini girerek oturum açın.

İpuçları

• En iyi IPTV deneyimi için hızlı ve kararlı bir internet bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun.
    • Farklı IPTV uygulamalarını deneyin ve sizin için en uygun olanı bulun.
    • IPTV sağlayıcınızı dikkatlice seçin ve güvenilir bir sağlayıcıdan hizmet aldığınızdan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben series s te kodi kullanıyordum. Kodi güzel ama başlangıçta çok geç açılıyor. Bu uygulamayı öğrendiğim çok iyi oldu. Hemen denedim hem hızlı, hem de sorunsuz çalışıyor ama malesef tam ekran olmuyor kenarlar biraz siyah kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 24 Şubat 2021; 3:10:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prog. Sahibine mail attım. Ancak geri dönüş olmadı.
  • Merhaba

ip tv alacağım kodide kanallar arası geçişte gecikme oluyor mu?

• Silverjazz S kullanıcısına yanıt
    Kodi çok ağır kanalları yüklemesi 10 dk sürüyor.
  • Peki oneebileceginiz başka uygulama var mı hocam?
  • Xbox ise duplexplay Android box ise tivimate
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • android box için purple tv kullanyıorum kesinlikle mükemmel ötesi, bu güne kadar denediklerim arasında en iyisi tavsiye ederim.

kanal geçişleri çok hızlı, ücretsiz, içerisinde canlı tv ler haricinde sinema dizi de mevcut kesinlikle deneyin derim

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Siz tivimate kullanıp denediniz mi? Purple tv yi öyleliklemi tavsiye ediyorsunuz.
  • makinist76 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım sanırm ama çok uygulama kullandım
  • Purple tv yi yükledim şimdilik kanal değiştirme konusunda sıkıntı var. Herhangibir ayar bulamadım kanal değiştirme ile alakalı
    Ekranın altında yukarı tuşuna basınca kanallar çıkıyor. Ayrıca kendinız favori kanalları seçince oradan kendinize. Ait liste oluşturabılırsınız kanal geçişleri gayet hızlı
  • MyIptv player tavsiye ederim canavar gibi çalışıyor

• trancemuzik kullanıcısına yanıt
    İnan duplex play in yanına yaklaşamaz.
    Samsung televizyonumda duplexplay açılmıyor sizde çalışıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dublex de kanallari otomatik güncelliyor mu? My iptv kullaniyorum ben. Çok iyi ama kanal güncellemesi yok. İlk yüklediğinde hangi kanallar varsa onlar oluyor hep. Android de Gse iptv kullanıyorum. O sürekli güncelliyor. Dublex de aynı şey o ki oluyor mu?

• Evet güncelliyor

• Hocam xbox için best iptv kullanıyorum. Otomatik kanal güncelleme olayı da var. Kısa bir araştırma sonucu store dan 7,5 tl ye satın alıp yükledim şuana kadar problem yaşamadım. Ama daha iyileri de varsa bilmiyorum, kısa bir araştırmam oldu yalnızca.

Full ekran yapmayı bugün tesadüfen xbox ayarlarda gezerken çözdüm. Xbox ayarlar / genel / tv ve görüntü seçenekleri / video uygunluğu ve aşırı tarama kısmından sağ alt köşede uygulamalara kenarlık ekleyebilirsiniz deki tik işaretini kaldırırsan full ekran oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.