Daire ailcagim acil yardim
Merhaba arkadaşlar
Bir daire satin almak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
2 adet daire var ayni apartman içerisinde.
4 adanin birleşiminden 2 farkli mutahitin yaptığı 4 bloklu insaat alani diyelim. Kat fazl ciksin diye adalar birleştirilmiş bu şekilde fazl kat çıkılmış fakat mutahitlerden biri insaati bitiremediği için dairelerin tapusunun çıkmadığı söyleniyor en erken 2 ay süre verildi tapularin çıkması için. Alacagim blokta 72 daire mevcut ve hepsi oturmuş vaziyette elektrik dogalgaz suyu verilmiş aktif bitmis kullanima hazir diyebiliriz.
Fakat tapu konusunda anlasamadik.
Mutahit daire tapusu 2 ay içinde cikacak diyor biz 6 ay sure verdik cikmaz ise dolar karsiligi para iadesi istedik hani 1 2 ay belki surec uzar dedi 4 5 imza kaldığını söyledi hadi tamam 11 ay sure verdik yine yanasmadi altina imza kase vurucam kefil olucam bu daireye diye belirtiyor daireyi arsa sahibindsn elinde arsa tapusi olan kisiden alıyoruz ama dairede 1 payda mutahitin parayi pesin istiyorlar guvenemedim. 2.katin sahibi arsa tapusunuda verebilecegini belirtti fakat dun görüştüğümuzde oda veremeyeceğini ama 3 ay icindw tapu cikmaz ise arsa tapusunu devredecegini noterde sozlesme yapacagini soyledi ekstra sozlesme ile. Mutahit arsa tapusunu devrederse kentsel dönüşüm tesviginin bozulacagini söylüyor yardimlarinizi bekliyorum.
Eşim ve kızımla Diyarbakır'ı Gezdik
|
Eşim ve kızımla Diyarbakır'ı Gezdik
|
Bmw 318d motor suyuna yag kacmasi
|
|
# instamPro Satışa Hazır! | Gelişmiş Instagram Aracı | #
|
instagram takipçi satın al
|
Samsung s8 root yapmaya çalıştım şimdide açılmıyor.
|
Telefon havuza düştü - samsung galaxy s6 acil yardım
|
|
Meslek: www.sedatdas.com
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 136
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 11.099 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO