iPhone şarj aleti piyasada yok
Arkadaşlar iPhone 11 aldık almasına ama şarj aleti yok piyasada, bu nasıl saçmalıktır.
Turkcell / Turktelekom dahi 1.kalite çakmasını satıyor mağazalarında.
Anker, spigen gibi markaların şarj aletlerine mi yönelmeliyim? Bir zararı olacak mı?
Kişisel Cloud Erişimi
Merhaba,
iPad Air 3 satın aldım. Modemime bağlı olan SSD harddiske erişmek, dosyaları görüntülemek, değişiklikler yapmak ve kaydetmek istiyorum.
iPad'in kendi dosya yöneticisi ile bağlantı sağlayamadım. Modemim FTP ve WEBDAV desteklemekte. Bunun üzerine 3.parti dosya yöneticisi kurdum, oraya webdav olarak tanımladım. iPad'in kendi dosya yöneticisine de 3.parti dosya yöneticisini tanımladım böylelikle webdav dosyalarına erişebilir oldum. Ancak problem dosyalara erişebilmeme rağmen bu dosyaları açtığımda "Salt okunabilir" şeklinde açabilmek. Örneğin word dosyası ise kopyasını kaydet yapmadan dosyada değişiklik yapılamıyor.
Biliyorum biraz teknik konu ama bu konuda çözümü olan var mı? Dosyalarımı lightning portlu belleğe atıp iPad'e taksam üzerinde düzenleme yapabilir miyim cihaza kopya oluşturmadan?
Sadece iCloud ile bu imkan var gözüküyor şuan, iCloud a attığım word dosyayı doğrudan word uygulamasıyla düzenleyip kaydedebiliyorum, cihaza kopya oluşturmasına gerek olmuyor. Ama icloud , dropbox gibi bir servis kullanmak da istemiyorum.
Çözüm önerilerine açığım.
Eğitim indirimi
Eğitim indirimi ile almak için PT olsun Apple ın kendi sitesi olsun mağazalar olsun bir belge, kimlik vs isteniyor mu? Yoksa herkes faydalanabiliyor mu?
Bir de eğitim indirimi ile alinanlar şirkete fatura (kurumsal fatura) şeklinde olabiliyor mu?
|
P20 Pro Sonrası Cihaz Tavsiyesi
|
|
Cevap: Apple Macbook Air Haswell [Kullanıcıları Kulubü]
|
i9500 geri tuşunun olduğu bölgede sorun
Lanet olsun böyle bağlantıya / upload sorunu
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 548
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 9.958 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar