Bildirim
P20 Pro Sonrası Cihaz Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
p20 pro sonrası 9pro düşük bi seçenek. o telefonu bende kullandım gayet premium OLED var. ona en yakın tel Xiaomi note 10. bu hafta elime geçecek. temin edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul4p -- 13 Temmuz 2020; 21:49:5 > -
Bütçen 5000 TL ise bu fiyata en mantıklı cihaz S10 Lite olur. S10 Lite her türlü karşılar. Tavsiye ederim. -
Xiaomi Note 10 veya Note 10 Pro düşündüğüm modeller arasında. O Sebeple sizden gelecek değerlendirmeleri bekliyorum heyecanla. -
Pil ömrü konusunda bir takım tereddütlerim var S10 Lite'a ilişkin olarak. Kullanıyorsanız cihazı yorumlarınızı alabilir miyim? -
Pil ömrü açısından aksine tereddütleriniz olmasın. Her türlü pil ömrünü koruyacak bileşenler mevcut. Cihazda 4500 mAh lik bir batarya var. Ve amiral gemilerinde bulunan snapdragon 855 işlemci var. Bu segmentte genelde bu kadar üst düzey işlemci bulunmuyor. Bu işlemci pil verimi ve uzun kullanım sağlar. Ekstra olarak ekranıda super amoled olunca pil çok daha verimli çalışır. Ben kullanmıyorum ama eğer tereddütleriniz varsa youtube'dan S10 Lite'ın pil testlerini izleyebilir veya S10 Lite kulübüne yazıp, kullananların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bence bu cihaz her türlü tatmin eder ve senelerce götürür.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- asker telefonu internetli
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- iphone 14 alınır mı
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X