Çocuklar ile kışın nereye gidilir ?
6 ve 8 yaşlarında çocuklarımız ile gidebileceğim bir yer mekan önerisi rica ediyorum. Özellikle soğuk havalarda eve kapanmak sıkıcı oluyor. Sizden ricam AVM demeyin, hiç sevmiyorum, zate oyun alanları aşırı pahalı. bir de oyuncakçılar yemek vs derken zıvanadan çıkarız.
Lustral 200 mg'a çıkınca boşalmak imkansız oldu
Epeydir 100 mg alıyordum doktor bu artık fayda etmez 200 e çık dedi ama o günden beri ne mastürbasyon esnasında ne de eşimle ilişkide boşalamıyorum aşırı sinir bozucu bir durum sanırım anksiyeteyi azaltalım derken tüm güzel duyguların içine ettik
merhaba kısa tutmaya çalışacağım 48 yaşındayım evliyim iki küçük çocuğum var ev kira değil zaten olsa sokaktaydık arabam var 2010 dandik bir şey fakat üstüme olan icralardan ötürü satma şansım yok zaten araba üzerine rehin var işletme okudum ingilizce biliyorum üniversite uzun sürede bitti daldan dala atladım askerlik yapmayayım derken iş epey uzadı sonra bedelli yaptım kısa süreli yerlerde çalıştım bir ara grafik tasarım ile ilgilendim yapay zeka çok gelişince sonra mecburen photoshop'a yöneldim bir süre fotoğrafçılara retouch edit vb yaptım ama artık bu iş de bitti bu süreçte denemediğim iş kalmadı bir ara babamın işini devralmaya çalışırken hazır iş var devam ettiririm düşüncesiyle babam alzheimer oldu iflas etti stres bu hastalığı hızlı ilerlettiğinden borçları ben devraldım bir şey belli etmemeye çalıştım krediler patladı tefecilere bulaştım vs vs şimdi boştayım sıfırım aklımı kaçırmak üzereyim durumum iyiyken herkese karşılıksız yardım ettim ben dara düşünce akrabalar dahi sırt çevirdi kendimi bir yerden atacağım ama onu da yapamıyorum çünkü çocuklar beni çok seviyor annem koah hastası babam alzheimer onlarla da ilgileniyorum yıllardır antidepresan alıyorum sanırım pek işe yaramıyor ya da bırakırsam yoksunluğunu hissedeceğim alkol de alıyorum her gün başka türlü delirecek gibi oluyorum çok hassasım çok kafaya takıyorum her şeyi daha ne kadar yaşayacağım bilmiyorum ama şu hayatı biraz olsun mutlu geçirmek istiyorum yıllardır üzgünüm ağır stres altındayım psikolojim çok bozuldu şu an çok çaresizim sizce ne iş yapabilirim herhangi bir alanda uzmanlığım yok bir ara kadiköyde bisklet ile kuryelik düşündüm trendyol ya da yemek sepeti ama onlarda sanırım alımlar durmuş sermayem yok cebimde bir kuruş yok günü zor kurtarıyorum kendi aracımla korsan taksi mi yapsam değerli önerilerinize çok ihtiyacım var yazacak olan herkese şimdiden sonsuz teşekkürler dilerim hiçbir zaman benim yaşadıklarımı ya da benzerlerini yaşamazsınız
Split Screen olursa daha makbule geçer, tek kişilik oyunlarda kavga çıkıyor. Sırayla oynayın desem de ikna edemiyorum.
Özellikle çocuklar için PS 5 ile uyumlu direksiyon öneriniz var mı acaba ? Var ise çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler.
47 yaşında adamım denemediğim şey kalmadı. Sanırım çocuklar girip dilini yanlışlıkla değiştirmişler ve İspanyolca olmuş. Saatlerce uğraştım, nette araştırdım söylenenleri yaptım, yok. Delireceğim. Sanırım bende bir gerizekalılık var. Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.
Galaxy tab mi ipad 3 mü ? lütfen yardımcı olun...
|
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.375 (Bu ay: 870)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar