Ödüllü İnternet TürkNet Sorunları
Merhaba arkadaşlar, herkes gibi türknet sorunları ile boğuşuyorum maalesef. Bir şekilde kullanmaya başladı iseniz (zamlar, düşük hız, altyapıyı çok yavaş geliştirme... gibi sorunları saymazsanız (!)) rutin kullanımda çok sorun yaşamazsınız. Ama ola ki bir şekilde müşteri hizmetleri ve saha ekiplerine işiniz düştü ise çözümsüzlüğün başladığı noktadır. Eskiden sinan kurmuş varken bir şekilde eski bir internet sitesinde telefon numarasına ulaşıp 15 gündür çözülmeyen sorunumun 5 dakika içinde çözülmesini sağlamıştım. Şimdi de elinde yönetim kadrosundan birilerinin telefon ya da mail adresi olan birileri var ise bana özel mesajla yollarlarsa çok sevinirim. @yavuzyildiz isimli arkadaş mehmet çelebiler'in maili bende var isteyene iletebilirim demiş, o yüzden kendisini de etiketliyorum. Son çare ulaşamazsam kapatıp başka bir abonelik açtıracağım zaten. O yüzden varsa mesajla ileten arkadaş olursa memnun olurum. Türkiye'de ödüllü kaliteli hizmetin(!) bana buraya yazdırdığı mesaj da bu işte kalitenin karşılığı bizde budur. @TurkNet Destek gelip kayıt numarası ister onu da yazayım da gereksiz mesajlaşma trafiği olmasın " 58064012 " .
Herkese merhaba, Donanım Haber'in sinemasever kullanıcıları için AllinFun uygulamamızın Premium sürümünü hediye ediyoruz.
Benzeri uygulamaları kullananlar vardır ancak AllinFun'da daha bir çok farklılık yanında en büyük farklılığı sevdiğiniz oyuncu, yönetmen, senaristleri takibe aldığınızda yeni filmlerinden haberdar olup hem bildirim almak isterseniz bildirim ile hem de uygulama içi takvim ile görebilecekseniz. Takip ettiğiniz bir çok dizinin hangisi başladı, nerede kaldım gibi sorunlarınızı çözeceksiniz. İzlediğiniz filmlere benzer önerileri bulabileceksiniz. Film ve dizilerinizin hangi platformlarda yayınlandığını göreceksiniz. Kaçırdığınız dizileri görüp, detaylı bir çok izleme istatistiğinizi öğrenebileceksiniz. Deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız, yorumlar ışığında geliştirmeye devam etmek istiyoruz.
AllinFun (Ücretsiz Sürüm) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekenapp.allinfun.free
AllinFun Premium Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekenapp.allinfun.paid
Amazon App Store Linki : https://www.amazon.com/gp/product/B08HY4X3LG
İlk isteyen 25 kişiye "AllinFun Premium"u ömür boyu hesaplarına ekleyecekleri kodu yollayacağız. Kodu istediğinizi konu altında belirtmeniz yeterli. Deneyip beğenirseniz Google Play'de olumlu yorumlarınızı ve varsa önerilerinizi görmekten mutluluk duyarız.
Film, Dizi, Oyuncu, Yönetmen Takip Uygulaması
|
Tuşlu Telefon Önerisi : Baba Modeli
|
Bilgisayar Yükseltme
|
Win 7 64 Bit Ses Sorunu
|
Windows 7 64 Bit
|
Ram Bilgisi
|
Bu Sistem İçin Yorum Yapar mısınız?
|
Pc Toplama Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.060 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar