Yeni Honda civic LPG’li mi yoksa benzinli mi alınmalı
1.5L VTEC Turbo veya 1.5L VTEC Turbo ECO alacağız. Araç sıfır km olacak.
ikisinin de donanımı ve fiyatı aynı, biri benzinli ve 180 beygir, diğeri ise LPG’li ve 130 beygir. Şimdilik LPG’li olana yakınız Forumda bu araçları kullanan var mıdır?
ikinci elde LPGli olan daha mı çok değer kaybeder ya da LPG’nin kronik sorunları var mıdır? Aracın yakıt sarfiyatı fazla ama buna rağmen benzinliyi mi tercih etmeliyiz?
görev çubuğu sorusu
Merhaba,
windows 10'da herhangi bir klasördeki dosyayı, görev çubuğundaki klasöre eklemek için, sürükleyip görev çubuğundaki dosya simgesi üzerinde biraz bekliyordum ve açılan pencereye bırakıyordum. epostaya dosya eklerken de aynı şekilde görev çubuğu üzerindeki chrome simgesi üzerine dosyayı getirip bekleyince pencere açılıyor ve dosyayı epostama ekleyebiliyordum.
ama bu işlem win 11'de olmuyor, dosyayı görev çubuğunda bekletsem de penecere açılmıyor. bunun ayarı falan var mıdır? nerededir?
batarya sorunu
Merhaba
Asus tp 300l modeli bir notebookum var.
batarya hep boş görünüyor, şarj aletini takılı değilse bilgisayar açılmıyor ama açıldıktan sonra şarj aletimi çıkarsam bile bilgisayar 1 saatten fazla çalışmaya devam ediyor. bu sürede batarya yine boş görünüyor ama dediğim gibi bilgisayar 1 saat daha çalışıyor.
bataryayı değiştireceğim, ama sorun batarya kaynaklı değilse ve aynı sorun tekrar ederse boş yere masraf yapmış olurum. o yüzden bataryayı değiştirmeden bu sorunu çözme şansım var mı diye buraya yazmak istedim.
sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir, windowstaki batarya sorunlarını gider vs. bunları denedim ama işe yaramadı
notebook almam gerekiyor, olmazsa olmaz dediğim özellikler de şunlar..
öncelikle en az 2 usb portu gerekli (aslında macbook alacaktım ama bu nedenle macbook elendi)
bunun dışında en az 2 tane de type c portu olmalı ve ayrıca hdmi çıkışı da olmalı
ram de 16 gb olmalı ya da 8 olsa bile artırılabilir olmalı
şarjı uzun süre gitmeli, hafif ve ince olmalı, alüminyum kasa olmalı, monitör 13-14 inç civarında olmalı
ekran dokunmatik olursa iyi olur.
fiyat da 17 bin lira ve altında olmalı.
bana marka-model önerebilir misiniz?
ethernet kablosu sorunu
|
iki oyun bilgisayarı kıyaslama (asus vs. msi)
|
ricoh driver sorunu
|
win 8.1de açılmayan flashbellek ve içindekileri kurtarma
|
windows 8.1 fabrika ayarlarına dönme vs. sorunları
|
|
alışveriş yaptıklarım: Aerospace |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 9.267 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası