Şimdi Ara

Yeni Honda civic LPG’li mi yoksa benzinli mi alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5L VTEC Turbo veya 1.5L VTEC Turbo ECO alacağız. Araç sıfır km olacak.

ikisinin de donanımı ve fiyatı aynı, biri benzinli ve 180 beygir, diğeri ise LPG’li ve 130 beygir. Şimdilik LPG’li olana yakınız Forumda bu araçları kullanan var mıdır?

ikinci elde LPGli olan daha mı çok değer kaybeder ya da LPG’nin kronik sorunları var mıdır? Aracın yakıt sarfiyatı fazla ama buna rağmen benzinliyi mi tercih etmeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok km yapıyorsanız lpg, az ise turbo. Bir de tabi ki sürüş karakteriniz önemli. Bir tarafta sıradan bir atmosferik, bir tarafta 182 bg bir canavar.

Eco alacaksanız lpg hususunda bir endişeniz olmasın, civic lpg ile en uyumlu araçlardan. Zaten fabrikasyon montaj olacağı için herhangi bir sorun olmaz.

• arkadaş eco yeni aldı şuan 10 lt lpg 2 lt benzin yakıyor istanbul içi

• Emekkk kullanıcısına yanıt

100kmde 2 litre mi benzin yakıyor anlamadım, bir terslik var bu hesapta.

• münzevii M kullanıcısına yanıt

Aslında iki motor da turbo, hatta aynı motor, güç farkının yazılımdan kaynaklandığını söyledi satıcı

• durukafa D kullanıcısına yanıt

evet 10 lt gaz 2 lt benzin tüketimi var şuan

• alınacaksa kesinlikle benzinlisi alınmalı. tsi kadar olmasa da yakıt, kullanıcısıyla paralel değerlerde. lpg ile uğraşılmaz. yalnız direksiyon kutusu sorunu yazılıyor son kasa civicle alakalı. serviste tam anlamıyla bir aksiyon almadı henüz sanırım. pazarlık bitmiş neredeyse almak üzereydim tereddüt edip vaz geçtim. araştırmak gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.