![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Bitcoin İçin Ne Düşünüyorsunuz?
Bitcoin bir düşüp iki çıkarak ve bir süredir yatay seyrine devam ediyor. Dikkatimi çeken düşmesine de pek izin verilmediği yönünde. Bu nedenle yukarı yönlü ataklarına devam etmesini beklerken bu konuyu açmak istedim.
Bitcoin şu an için yatırım portföyümde %2-3 gibi bir paya sahip. Hazır rüzgarı arkasına almışken bu payı %10'a çıkarmak istiyorum ama çekincelerim yok değil.
Biraz interneti, X'i taradığımda güçlü şirketlerin, önemli isimlerin spekülasyondan uzak kalarak ısrarla 150 bin - 200 bin dolar aralığını işaret ettiklerini görüyorum. Hele hele orta uzun vade için telaffuz edilen rakamlar oldukça göz doldurucu. Bakınız: https://www.kriptofoni.com/bitcoin-700-bin-dolara-cikabilir-mi-blackrock-ceosu-korkulari-anlatti//
Dolar karşısında yükselişinin yanı sıra Dolar/TL'nin de asgari ücret zammı sonrası hafif hafif salınarak bir noktada 40 TL'nin üzerine atılacak olmasıyla Bitcoin'in TL karşısında da güçlü bir çıkış yapmasını bekliyorum.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Genel bir görüş alarak aklımdakileri check edip hareket edeceğim. Bu nedenle olumlu - olumsuz her yorumunuz benim için önemli.
Destekleriniz için teşekkürler şimdiden.
|
|
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
Kredi kartımdan paramı vadesiz hesapta tutmaya, aracımın kaskosundan zorunlu trafik sigortasına kadar aklınıza gelecek her konuda ve ihtiyaçta 8 aydır çalıştığım Garanti Bankası 20 gün önce kredi kartı limitimi gelirime binaen 110 bin liraya yükseltti. Bir de 20 bin lira taksitli nakit avans limiti tanımlandı.
Kredi kartı limit kullanım oranım yüzde 8-15 aralığında değişiyor ve her zaman kart borcumu ekstre kesiminden önce fazlasıyla yapıyorum. 7 aydır da hiçbir ekstre kesiminde borcum çıkmadı, hep - görünüyor.
Buraya kadar her şey tamam ve sorunsuz ancak bugün merak edip kredi kartım için limit artırım talebi oluşturmak istediğimde 100 bin ve üzeri için giriş yapılamadığını gördüm. Daha düşük bir tutarla girip deneyin uyarısı veriyor. Bu geçici bir problem mi yoksa limit mi var? Bilgisi olan biri aydınlatırsa sevinirim.
Ufak Bir Sorun
|
Meslek: Editör
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 160.740 (Bu ay: 2.089)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)