Şimdi Ara

Bitcoin İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitcoin bir düşüp iki çıkarak ve bir süredir yatay seyrine devam ediyor. Dikkatimi çeken düşmesine de pek izin verilmediği yönünde. Bu nedenle yukarı yönlü ataklarına devam etmesini beklerken bu konuyu açmak istedim.

Bitcoin şu an için yatırım portföyümde %2-3 gibi bir paya sahip. Hazır rüzgarı arkasına almışken bu payı %10'a çıkarmak istiyorum ama çekincelerim yok değil.

Biraz interneti, X'i taradığımda güçlü şirketlerin, önemli isimlerin spekülasyondan uzak kalarak ısrarla 150 bin - 200 bin dolar aralığını işaret ettiklerini görüyorum. Hele hele orta uzun vade için telaffuz edilen rakamlar oldukça göz doldurucu. Bakınız: https://www.kriptofoni.com/bitcoin-700-bin-dolara-cikabilir-mi-blackrock-ceosu-korkulari-anlatti//

Dolar karşısında yükselişinin yanı sıra Dolar/TL'nin de asgari ücret zammı sonrası hafif hafif salınarak bir noktada 40 TL'nin üzerine atılacak olmasıyla Bitcoin'in TL karşısında da güçlü bir çıkış yapmasını bekliyorum.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Genel bir görüş alarak aklımdakileri check edip hareket edeceğim. Bu nedenle olumlu - olumsuz her yorumunuz benim için önemli.

Destekleriniz için teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.