Upload Hızı ile İlgili Sorun
Arkadaşlar teknik yardımınıza ihtiyacım var, var olan bilgim olayı anlamaya yetmiyor. Yıllardır Superonline fiber kullanıcısıyız ama son uzaktan eğitim ihtiyacından dolayı ders yayıncısı öğretmen olarak paket yükseltmeye ihtiyaç duyduk ve paketi yükseltmek için müşteri hizmetleriyle görüştük, upload hızının 20mbps, download hızının 100mbps olduğu bir paket(!) önerdiler(yaz şenlikleri paketi) ve ona geçmeyi kabul ettim. Fakat paket değişiminden sonra hız testi yaptığımda upload hızım artmadı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda satın aldığım paketin upload hızının 20mbps değil 5mbps olduğu, bana yanlış bilgi veren temsilciye mail atacağı şeklinde absürt şeyler söyleyip beni tekrar upload hızı 10mbps olan başka bir pakete geçirdi.
1-Şuan hız testi sitelerinde download düzgün şekilde 100mbps çıkarken upload hızım 10mbps ile başlıyor, 3-5 saniye sonra hız testi siteleri donuyor (hepsi), test bittiğinde bana direkt olarak 4-6 mbps civarı sonuç gösteriyor.
2-Aynı şekilde bana 1.5 mbps download/upload hızı tavsiye eden online eğitim programı ders sırasında bu hızlara rağmen sürekli kesiliyor.
3-Google Drive'a dosya yüklemeyi denediğimde modem bir süre sonra kırmızı ışık verip internet kesiliyor.
4-Uploadlar sırasında tüm downloadlar çalışmaz hale geliyor.
Superonline'ı aradığımızda arıza kaydı oluşturdular birçok kez, gelen son ekip eski modemin yerine yeni modem taktı ama problem zaten o zamanlardan itibaren başlıyor. Örneğin resimde görülen internetin türü ne, olması gerektiği gibi mi, neler yapmalıyım upload stabilliği ile ilgili? Ekstradan vermem gereken başka bir bilgi var mı?
Acil İnternet Sorunu
|
Veri Alışverişi
|
Yordam Hatası
|
Age of Con Çözünürlik Sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.094 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware